Design wandlampen

Op zoek naar design verlichting die weinig ruimte inneemt, maar toch een hele ruimte vult met licht? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek! MisterDesign heeft een ruim aanbod aan design wandlampen van de topmerken op verlichtingsgebied.

Wandlampen kunnen echte kunstobjecten vormen aan de muur die zowel functioneel als sfeerlicht uitstralen. De kans is klein dat u hier niet slaagt. Toch op zoek naar iets wat hier niet tussen staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij denken namelijk graag met u mee!

187 items

187 items


Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design hanglamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Ze adviseren u graag zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.