Design wandlampen

Op zoek naar design verlichting die weinig ruimte inneemt, maar toch een hele ruimte vult met licht? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek! MisterDesign heeft een ruim aanbod aan design wandlampen van de topmerken op verlichtingsgebied. Wandlampen kunnen echte kunstobjecten aan de muur vormen die zowel functioneel als sfeerlicht uitstralen. De kans is klein dat u hier niet slaagt. Toch op zoek naar iets wat hier niet tussen staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij denken namelijk graag met u mee! Laat uzelf alvast inspireren door de mooie Tolomeo Faretto Wandlamp van Artemide, de Type 75 Wandlamp van Anglepoise.of de Oyster Wandlamp van Ferm Living.

310 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

310 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design wandlampen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u enkel en alleen design wandlampen van de meest gewaardeerde merken. Schitterende kwalitatief hoogwaardige lampen die met veel oog voor detail zijn ontworpen en geproduceerd. Vaak ontworpen door de meest vooraanstaande designers en geproduceerd in de beste verlichtingsfabrieken van de wereld. Design wandlampen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en Nederland. MisterDesign is officieel dealer van meerdere prachtige merken design wandlampen. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken FlosFoscarini en Artemide. Allen meester in het ontworpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. Nederlandse opkomende merken zoals Functionals en MoooiBrokis is een prachtig verlichtingsmerk uit Tsjechië en producent van uiteenlopende lampen, opgericht door meerdere designers uit Tsjechië en inmiddels enorm populair. Mondgeblazen glas staat centraal bij de lampen van Brokis. Uiteraard mogen de lampen van Tom Dixon niet ontbreken binnen ons assortiment verlichting. Deze bekende ontwerper uit Londen is een meester in het ontworpen van prachtige en tegelijk stoere industriële design wandlampen.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design wandlamp. Vragen over de lichtopbrengst, welke kleur licht de lamp geeft en over de dimbaarheid zien we vaak voorbij komen. De adviseurs in onze winkel zijn opgeleid om al uw vragen over verlichting te beantwoorden, zij nemen dan ook graag uitgebreid de tijd om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van wandlampen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u online veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design vloerlampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampendesign plafondlampendesign bureaulampendesign vloerlampen en design tafellampen.