Design vloerlampen

Design vloerlampen zijn er in vele soorten en maten. Staande lampen van groot tot klein en in allerlei kleuren en vormen. Bij MisterDesign vindt u een ruim aanbod design vloerlampen, enkel van de beste merken. Veel vloerlampen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel bij u geleverd worden. U vindt bij ons enkel vloerlampen van de beste merken waardoor al onze verlichting kwalitatief hoogwaardige lampen zijn. Een aantal populaire vloerlampen binnen onze collectie zijn de Diesel Fork Terra Vloerlamp, de Foscarini Twiggy Vloerlamp en de Artemide Tolomeo Mega Terra Vloerlamp.

227 items

227 items

Design vloerlampen van enkel de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design vloerlampen van de meest gerenommeerde merken. Prachtige kwalitatief hoogwaardige lampen die met veel oog voor detail zijn ontworpen en geproduceerd. Vaak ontworpen door de meest vooraanstaande designers en geproduceerd in de beste verlichtingsfabrieken van de wereld. Design vloerlampen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van meerdere prachtige merken design vloerlampen. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken Flos, Foscarini en Artemide. Allen meester in het ontworpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. Nederlandse opkomende merken zoals Functionals en Moooi. Brokis is een prachtig verlichtingsmerk uit Tsjechië en producent van uiteenlopende lampen. Opgericht door meerdere designers uit Tsjechië en inmiddels enorm populair. Mondgeblazen glas staat centraal bij de lampen van Brokis. Uiteraard mag Tom Dixon niet ontbreken binnen ons assortiment verlichting. Deze bekende ontwerper uit Londen is een meester in het ontworpen van prachtige en tegelijk stoere industriële design vloerlampen.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design vloerlamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design vloerlampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design plafondlampen, design wandlampen en design tafellampen.