Design vloerlampen

Design vloerlampen zijn er in vele soorten en maten. Staande lampen van groot tot klein en in allerlei kleuren en vormen. Bij MisterDesign vindt u een ruim aanbod design vloerlampen, enkel van de beste merken. Veel vloerlampen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel bij u geleverd worden. U vindt bij ons enkel vloerlampen van de beste merken waardoor al onze verlichting kwalitatief hoogwaardige lampen zijn. Een aantal populaire vloerlampen binnen onze collectie zijn de Foscarini Twiggy VloerlampArtemide Tolomeo Mega Terra Vloerlamp en de IC Light vloerlamp van FLOS.

296 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

296 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design vloerlampen van enkel de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design vloerlampen van de meest gerenommeerde merken. Prachtige kwalitatief hoogwaardige lampen die met veel oog voor detail zijn ontworpen en geproduceerd. Vaak ontworpen door de meest vooraanstaande designers en geproduceerd in de beste verlichtingsfabrieken van de wereld. Design vloerlampen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van meerdere prachtige merken design vloerlampen. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken Flos, Foscarini, Luceplan en Artemide. Allen meester in het ontworpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. Nederlandse opkomende merken zoals Functionals en Moooi. Brokis is een prachtig verlichtingsmerk uit Tsjechië en producent van uiteenlopende lampen, opgericht door meerdere designers uit Tsjechië en inmiddels enorm populair. Mondgeblazen glas staat centraal bij de lampen van Brokis. Uiteraard mogen de lampen van Louis Poulsen niet ontbreken binnen ons assortiment verlichting. Dit Scandinavische merk heeft verschillende klassiekers in de collectie, waaronder de Panthella Vloerlamp van ontwerper Verner Panton.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design vloerlamp. Vragen over de lichtopbrengst, welke kleur licht de lamp geeft en over de dimbaarheid zien we vaak voorbij komen. De adviseurs in onze winkel zijn opgeleid om al uw vragen over verlichting te beantwoorden, zij nemen dan ook graag uitgebreid de tijd om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van vloerlampen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u online veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina en tips krijgen over vloerlampen met LED verlichting.

Kijk ook eens naast de categorie design vloerlampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design plafondlampen, design bureaulampendesign wandlampen en design tafellampen.