Design Tafellampen

Design tafellampen koopt u bij MisterDesign. We hebben een ruime voorraad zodat u snel kunt genieten van uw favoriete tafellamp. Design tafellampen zijn er in vele uitvoeringen. Van klein tot groot en van kleurrijk tot minimalistisch. Bij ons vindt u een breed aanbod van moderne tafellampen. Enkel van de allerbeste merken zodat een hoge kwaliteit gewaarborgd is. Populaire tafellampen binnen onze collectie zijn de Kartell Bourgie Lamp, Brokis Tafellamp Medium, Flos IC Light lamp en de Foscarini Binic lamp.

246 items

246 items

Design tafellampen van enkel de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design tafellampen van de beste merken uit de verlichtingsbranche. Prachtige tafellampen die met veel oog voor detail ontworpen en geproduceerd zijn tegen de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ontworpen door de beste designers en geproduceerd in de aller beste verlichtingsfabrieken van de wereld. MisterDesign heeft design tafellampen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van meerdere bekende merken. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken Flos, Foscarini, Artemide en Diesel. Allen meester in het ontworpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. Nederlandse opkomende merken zoals Moooi. Brokis is een prachtig verlichtingsmerk uit Tsjechië en producent van uiteenlopende lampen. Mondgeblazen glas staat centraal bij de lampen van Brokis. Uiteraard mag Tom Dixon niet ontbreken binnen ons assortiment verlichting. Deze bekende ontwerper uit Londen is een meester in het ontworpen van prachtige en tegelijk stoere industriële design vloerlampen. Ook de lampen van Marset zijn het bekijken waard. Prachtige lampen ontworpen en geproduceerd in Spanje.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design tafellamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design tafellampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design plafondlampen, design wandlampen en design vloerlampen.