Railverlichting

Railverlichting is een stijlvolle verlichtingsoplossing die niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis verrassend kan worden geïntegreerd in het interieur. Zeker als deze plafondspots zowel aan het plafond, als aan de wand wordt gemonteerd. Diverse plafondspotjes en hangende armaturen worden gekoppeld aan een rail met voeding en aansturing. Varieer en wissel eenvoudig de elementen om de perfecte samenstelling voor de ruimte te verkrijgen.

14 items

14 items

Design railverlichting merken

MisterDesign is onder andere officieel dealer van de merken Occhio en FLOS. Hierdoor kunnen wij het gehele assortiment van deze merken leveren, waaronder het FLOS Zero Track systeem. Dit is een compact verlichtingssysteem dat naast zijn uiterlijke kenmerken getypeerd wordt door zijn gebruiksvriendelijkheid. Het systeem is relatief eenvoudig te monteren en fijn in gebruik. Het systeem kan uitgebreid worden met verschillende spots en hanglampen, die speciaal voor de Zero Track van FLOS zijn ontwikkeld.

Design Railverlichting bij MisterDesign

Wij begrijpen dat het opstellen van het perfecte lichtplan voor je interieur best een opgave kan zijn. Daarom staan onze interieurspecialisten zeven dagen in de week voor je klaar in onze showrooms om je te voorzien van het beste advies over railverlichting en andere design lampen. Woon je niet in de buurt? Dan denken onze specialisten ook op afstand graag met je mee.