Design Inbouwspots

Inbouwspots vormen subtiele lichtpunten in het interieur. Door het toepassen van een enkele inbouwspot of meerdere inbouwspotjes kan er op elke plek de juiste hoeveelheid licht worden gecreëerd. In combinatie met een dimmer kan het licht nog beter op elke situatie worden afgesteld. Spots zijn ideaal als sfeerverlichting in een hal of woonkamer, maar kunnen ook dienen om bepaalde plekken in een ruimte uit te lichten, bijvoorbeeld in de badkamer. Bij MisterDesign is er voor elke toepassing de juiste verlichting te vinden. Bestel online of kom langs in onze winkels. Daar staan onze interieuradviseurs voor je klaar!

71 items

Page
  1. 1
  2. 2

71 items

Page
  1. 1
  2. 2

Collectie Inbouwspotjes

Onze collectie bevat inbouwspots van gerenommeerde merken als Wever & Ducré en Occhio. Inbouwspotjes zijn te onderscheiden in twee types: ‘Trim’ (met rand) en ‘Trimless’ (zonder rand). De inbouwspot zonder rand wordt geheel in het plafond gemonteerd en heeft zo een minimale impact op de uitstraling van het interieur en de ruimte. Deze inbouwspotjes worden dan ook vaak gekozen voor moderne en strakke interieurs. Inbouwspotjes met rand kunnen makkelijker worden geïnstalleerd dan de versies zonder rand. De trim-spot klemt in de uitsparing met blad- of draadveren, terwijl de inbouwspot zonder trim met behulp van een inbouwbehuizing wordt gemonteerd. Voor zowel binnen als buiten zijn er geschikte design inbouwspots in ons assortiment te vinden. Zo plaats je inbouwspots met een hogere beschermingswaarde (IP) in de badkamer of onder een overkapping. Deze hogere IP-waardes (IP44, IP65, IP67 en IP68) beschermen de spot tegen vocht, stoomvorming en stof. Inbouwspots met draaibare en kantelbare lichtbron bieden de mogelijkheid om het licht verder af te stellen. De meeste inbouwspots zijn voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron. Bij versies met een losse lichtbron wordt vaak gebruik gemaakt van een GU10 of GU5,3 fitting.

Wever & Ducré inbouwspots

Het Belgische merk Wever & Ducré is een verlichtingsmerk met een uitgebreide collectie. Van alle merken in het aanbod van MisterDesign heeft dit merk de grootste keuze in design inbouwspots. Voor vrijwel elke ruimte in huis biedt de collectie een inbouwspot die past binnen een fijn lichtplan. Niet alleen voor binnen, maar ook voor de buitenverlichting heeft Wever & Ducré inbouwspotjes om het buitenaanzicht van het huis, de oprit of de veranda te voorzien van de juiste verlichting.

Design inbouwspots bij MisterDesign

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag bij de aanschaf van inbouwspots en andere verlichting. Voor het ontwerpen van een lichtplan kun je een afspraak maken met een van onze interieurspecialisten in onze winkels in ‘s-Hertogenbosch. Kom je niet uit de buurt? Ook op afstand kijken zij graag met je mee.