Design plafondlampen & spots

Plafondlampen zijn vaak bedoeld om functioneel licht te brengen in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan handige spots voor de hal of badkamer. Ideaal voor lage ruimtes die optisch groter moeten lijken. Toch hoeven plafondlampen of spots niet saai te zijn.

Met design verlichting heeft u altijd het mooiste in huis! Mooie materialen en vormen maken een plafondlamp naast functioneel ook nog eens erg sfeervol en onderscheiden plafondlampen van design plafondlampen!

58 items

Page
  1. 1
  2. 2

58 items

Page
  1. 1
  2. 2

Uw design plafondlamp bij MisterDesign


Het kiezen van een mooie design plafondlamp wordt door MisterDesign wel heel gemakkelijk gemaakt. U kunt alle lampen langsgaan of eenvoudig filteren op merk of diverse opties. Zo kunt u selecteren dat u graag een dimbare lamp wenst of een voorkeur heeft voor LED-verlichting. Ideaal!

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design plafondlamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.