Design plafondlampen & spots

Design plafondlampen en spots zijn vaak bedoeld om functioneel licht te brengen in een ruimte, denk bijvoorbeeld aan handige spots voor in de hal of badkamer. Toch hoeven plafondlampen en spots niet saai te zijn. Met design plafondlampen en spots voorziet u uw interieur niet alleen van functionele verlichting, maar geeft u ook deze ook een mooie en complete uitstraling. Het gebruik van mooie materialen en de unieke vormgeving maken de design plafondlamp erg sfeervol en onderscheidend van een reguliere plafondlamp. Bekijk eens naar onze populaire Wan Wand- en plafondlamp van FLOS of de Melt Surface Wand- en Plafondlamp van Tom Dixon.

Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie plafondlampen van de beste merken.

100 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

100 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Uw design plafondlamp bij MisterDesign

Het kiezen van een mooie design plafondlamp maken wij zo eenvoudig mogelijk voor u. Op zoek naar een dimbare lamp, of gaat uw voorkeur uit naar LED-verlichting? U kunt eenvoudig filteren op diverse opties en merk, ideaal wanneer u gericht op zoek bent naar een type lamp. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige plafondlampen van Wever & Ducré of Secto Design.

Advies over verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design plafondlamp. Vragen over de lichtopbrengst, welke kleur licht de lamp geeft en over de dimbaarheid zien we vaak voorbij komen. Onze adviseurs in onze winkel zijn opgeleid om al uw vragen over verlichting te beantwoorden, zij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van plafondlampen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u online veel handige informatie over plafondlampen vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design vloerlampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design vloerlampen, design bureaulampendesign wandlampen en design tafellampen.