Design Bureaulampen

Design bureaulampen zijn niet alleen decoratief maar ook bijzonder functioneel, ideaal om er in alle rust bij te kunnen werken of lezen. Bij MisterDesign vindt u een breed aanbod van moderne en klassieke bureaulampen, enkel van de allerbeste merken waarmee een hoge kwaliteit gewaarborgd wordt. Populaire bureaulampen binnen onze collectie zijn de Original 1227 Bureaulamp van Anglepoise en Kelvin Edge Bureaulamp van FLOS.

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design Bureaulampen van enkel de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design bureaulampen van de beste merken uit de verlichtingsbranche. Prachtige en functionele lampen die met veel oog voor detail ontworpen en geproduceerd zijn vanuit de hoogste kwaliteitsstandaarden. MisterDesign is officieel dealer van meerdere gerenommeerde verlichtingsmerken, zo behoren lampen van o.a. Flos, Foscarini en Artemide tot onze collectie. Allen meester in het ontwerpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch.

Design bureaulampen voor een werkplek thuis

Een prettige thuiswerkplek is niet compleet zonder goede design verlichting. Het licht heeft namelijk invloed op de sfeer en de productiviteit. Het is daarom van belang dat uw thuiskantoor de juiste lichtsterkte heeft. Als het te donker is, gaat u bijvoorbeeld te dicht bij het scherm te zitten en dat levert een slechte zithouding op. Het is belangrijk dat het licht geen spiegeling oplevert. Een goede bureaulamp is daarom van belang. Wij bieden functionele design bureaulampen aan van de mooiste merken. Bekijk ook onze pagina over thuiswerkplek inrichten.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design hanglamp. Vragen over de lichtopbrengst, welke kleur licht de lamp geeft en over de dimbaarheid zien we vaak voorbij komen. Onze adviseurs in onze winkel zijn opgeleid om al uw vragen over verlichting te beantwoorden, zij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u online veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk naast de categorie design bureaulampen ook eens naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design plafondlampen, design tafellampendesign wandlampen en design vloerlampen.