Vitra Vegetal Stoel Groen Miniatuur - set van 3

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Vegetal Stoel Groen Miniatuur is gebaseerd op een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec. Deze robuuste stoel valt op door z’n natuurlijke vormen en bijzondere constructie. De ontwerpers lieten zich namelijk inspireren door organische vormen in de natuur, wat resulteerde in een stoel met asymmetrische vormen en lijnen. Dankzij dit bijzondere ontwerp is de stoel met recht een icoon te noemen, een reden waarom Vitra besloot er ook een miniatuur van te maken. Deze miniatuurstoel heeft dezelfde constructie als z’n grote broer en is gemaakt van dezelfde materialen. Hierdoor is de stoel erg geschikt als didactisch materiaal voor docenten aan een hogeschool, academie of universiteit. Maar u kunt het miniatuurmodel natuurlijk ook een prachtig plekje in huis geven, zodat u elke dag van dit designicoon kunt genieten.

De Vegetal Stoel Groen Miniatuur wordt geleverd in een set van drie en is ook in het rood verkrijgbaar. Net zoals de grote Vegetal Stoel is het miniatuur gemaakt van kunststof. De miniatuurstoel is 10.5 centimeter breed, 13 centimeter hoog en 10 centimeter diep.

De Vegetal Stoel Groen Miniatuur maakt deel uit van de Miniature Collection van Vitra. Deze serie bestaat uit de meest iconische en invloedrijke ontwerpen uit de meubelgeschiedenis. Alle stromingen, van historisme en art nouveau tot de nieuwe zakelijkheid van Bauhaus en van postmodernisme tot het heden, hebben een plekje gekregen in deze bijzondere collectie. Hiermee laat Vitra de ontwikkeling van interieurdesign zien en is de collectie een ware ode aan alle bijzondere designers en hun ontwerpen. De ontwerpen zijn gemaakt op een schaal van 1 op 6. Tot in de kleinste details zijn de materialen, de constructie en de kleuren nagebootst, waardoor elk miniatuur levensecht is. Dit gaat heel ver, want zelfs de schroeven zijn exact gereproduceerd, net zoals de natuurlijke draad van het hout en de gebruikte handwerktechnieken. Met recht kunt u dus zeggen dat u met de Vegetal Stoel Groen Miniatuur een bijzondere designklassieker in huis heeft gehaald!

Vitra Vegetal Stoel Groen Miniatuur


✓ Didactisch hulpmiddel én bijzondere accessoire
✓ Gebaseerd op de originele Vegetal Stoel
✓ Set van drie
✓ Ook in een rode uitvoering verkrijgbaar
✓ Gemaakt van kunststof
✓ Afmeting: b. 10.5 x h. 13 x d. 10 cm.
✓ Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Vegetal Stoel Groen Miniatuur van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Vegetal Stoel Groen Miniatuur.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 10 cm.
Breedte 10.5 cm.
Hoogte 13.5 cm.

Vegetal Groen Miniatuur, set van 3 - Vitra

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 149
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit