Muuto Varjo Rug Vloerkleed

By Tina Ratzer

Omschrijving

Het Muuto Varjo Rug Vloerkleed is een ontwerp van Tina Ratzer.

Tina Ratzer is afgestudeerd in textile design and weaving aan de Design School Kolding in Denemarken. In 1999 richtte ze haar eigen ontwerpstudio op, genaamd Ratzer. Ratzer vindt het belangrijk de nadruk te leggen op tactiele en zintuiglijke prikkels. Haar ontwerpen zijn vaak een geometrische uiting voorzien van een evenwichtig kleurenschema, vaak overgaand in meer complexe composities. Het feit dat haar ontwerpen altijd voorzien zijn van unieke twist of een verrassend detail, maakt haar designs onovertroffen. Haar werk wordt gekarakteriseerd door een verwevenheid van toegepaste kunst, design en modernisme. Onder andere de samenwerking met designlabel Muuto heeft geleid tot bijzonder succesvolle ontwerpen.

Een frisse blik is wat het Scandinavisch design nodig had. Het jeugdige designmerk Muuto, dat afgeleid is van het Finse woord muutos dat ‘nieuw perspectief’ betekent, biedt deze vernieuwende zienswijze. Zij hebben de ambitie het Scandinavisch design meer innovatief en modern te maken. Samen met een enorme liefde voor design heeft dit geleid tot een innovatieve en veelzijdige collectie. Het Varjo vloerkleed is een voorbeeld van zo’n vernieuwend Scandinavisch design. Dit geometrische kleed is voorzien van meerdere lagen en dimensies. Varjo, wat Fins is voor schaduw, zie je terug in de schaduweffecten die zijn ontstaan tussen de kleurovergangen die bijna boven elkaar lijken uit te stijgen. Hierdoor krijgt Varjo een driedimensionale expressie.

Het Varjo Rug Vloerkleed van Muuto wordt vervaardigd uit 100% Nieuw-Zeelandse wol. Het vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren blauw en donkergrijs. Varjo is daarnaast verkrijgbaar in een grote uitvoering – 200 bij 300 centimeter – en in een wat kleinere uitvoering – 170 bij 240 centimeter. Optioneel kunt u ook een antislip mat voor onder het kleed bestellen.

Muuto Varjo Rug Vloerkleed


✓ Verkrijgbaar in twee uitvoeringen
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Optioneel inclusief antislip mat
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen
✓ Design: Tina Ratzer

Vragen over het Varjo vloerkleed van Muuto?Neem gerust contact met ons wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over het Varjo Rug Vloerkleed van Muuto.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Tina Ratzer
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 170 cm

Varjo Rug - Blauw

240 x 170 cm

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 599

Special Price € 539,10

Varjo Rug - Blauw

300 x 200 cm

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 799

Special Price € 719,10

Varjo Rug - Donkergrijs

300 x 200 cm

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit