Cor Unum Tulpenhuis Vaas

By David Graas

Omschrijving

De Cor Unum Tulpenhuis Vaas is ontworpen door David Graas. Toegankelijkheid, dat is waar het om draait bij de werken van David Graas. Geen futuristische ontwerpen maar juist hele normale en alledaagse vormen, objecten en materialen die op een andere manier worden gepresenteerd. Op deze manier ontstaat er een geheel nieuwe en frisse blik. Kenmerkend aan zijn stijl is de herkenning, de humoristische knipoog en het verrassingseffect. Het gaat er volgens Graas niet om wat je gebruikt maar juist wat je er mee doet.

Het in Den Bosch gevestigde Cor Unum is één van de weinige productiehuizen die zich volledig richt op de productie van vazen, potten, klokken, kandelaars en diverse andere artikelen die geheel vervaardigd zijn uit keramiek en klei. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1953 is het een gerenommeerde onderneming die met veel passie uitdraagt waar ze voor staan. Samen met een team van professionals, studenten, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt willen ze het ambacht levendig houden en overdragen. Voor de ontwerpen van de artikelen werkt men samen met zowel nationale als internationale designers.

De Tulpenhuis Vaas van Cor Unum is een humoristische en typisch Hollandse vaas. Een perfect exportproduct wat ons betreft! Wanneer de vaas gevuld is met tulpen of andere bloemen is deze perfect in balans. Beide elementen versterken elkaar en maken de vaas tot een ware eyecatcher. De Tulpenhuis Vaas heeft een breedte van 30 centimeter, een hoogte van 30 centimeter en een diepte van 20 centimeter. U kunt de vaas eenvoudig van binnen reinigen door het dak van het huis af te halen.

Cor Unum Tulpenhuis Vaas


✓ Verkrijgbaar in 2 kleuren
✓ Design met een knipoog!
✓ Vervaardigd uit gietklei
✓ Afmetingen: b. 30 x h. 30 x d. 20 cm.
✓ Design: David Graas

Vragen over de Tulpenhuis Vaas van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Tulpenhuis Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer David Graas
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Diepte / Lengte 20 cm.
Breedte 30 cm.
Hoogte 30 cm.

Tulpenhuis - Wit

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 284

Special Price € 255,60

Tulpenhuis - Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 284

Special Price € 255,60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit