tuin sets categorie banner

Design tuinsets

Op zoek naar een design tuinset? MisterDesign heeft een selectie van de beste tuinsets gemaakt van gerenommeerde merken zoals Extremis en Fast. Tuinsets bestaan altijd uit een design tafel inclusief bijpassende stoelen. De tuinsets van Extremis en Fast zijn ervoor gemaakt om met een gerust hart het gehele jaar buiten te kunnen laten staan. De tuinsets zijn leverbaar in talloze kleuren en formaten, op deze manier kun je de tuinset perfect matchen met de rest van je tuin. Alle hieronder aangeboden tuinsets zijn robuust en klaar voor intensief gebruik, de tuinsets worden dan ook niet voor niets op grote schaal door horeca gelegenheden ingezet.

7 items

7 items

Design tuintafels

Een design tuintafel vormt een onderdeel van een design tuinset. Let bij de keuze van uw tafel goed op het formaat. Gebruikt u de tuintafel bijvoorbeeld ook om te lunchen en te dineren? Dan kun je beter kiezen voor een wat grotere tafel, zeker als u vaak gasten ontvangt. Naast het formaat dient u ook te letten op het materiaal van uw tafel, zo kunt een metalen tuintafel makkelijker schoonmaken dan een houten tuintafel. De adviseurs van MisterDesign helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Design tuinstoelen

Een design tuinstoel vormt net zoals een tafel een onderdeel van een design tuinset. De bovenstaande tuintafels hebben wij gecombineerd met bijpassende stoelen, echter is het uiteraard altijd mogelijk om zelf andere stoelen bij uw tafel te bestellen. Bedenk goed wat u belangrijk vindt van een stoel.

De ideale design tuinset

Bent u eruit wat de ideale tuinset is? Onze geselecteerde tuinsets zijn onder velen design liefhebbers populair, maar mocht u twijfelen of toch liever een andere samenstelling wensen helpen wij u graag. Laat u telefonisch vrijblijvend adviseren of kom langs in onze winkels en kom erachter wat voor u de ideale design tuinset is.