tuintapijten categorie banner

Design buitentapijt

Op zoek naar een design buitentapijt? Niet gek, want de vraag naar buitentapijten neemt de laatste jaren erg toe. Een outdoor vloerkleed is ideaal voor op uw terras, balkon of dak. De buitenruimte is een verlengstuk van uw interieur, met een design buitentapijt verandert u een saai, betonnen balkon, veranda of ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. De tapijten worden onder andere gemaakt van polyester, zoals het Way Vloerkleed van Ferm Living, maar bijvoorbeeld ook van polypropyleen zoals de Garden Layers van Gan Rugs. Polypropyleen zorgt ervoor dat de tapijten vlekbestendig, slijtvast en makkelijk schoon te maken zijn, ideaal voor veelvuldig buiten gebruik.

15 items

15 items

Buitenkleden bij MisterDesign

Uw terras maakt u helemaal af met design buitenkleden. Een buitenkleed voegt sfeer toe en met een kleed creëert u knusse plekjes in een grote buitenruimte. De mooiste Ferm Living vloerkleden, Gan Rugs vloerkleden en NANIMARQUINA vloerkleden vindt u bij MisterDesign. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor kleinere buitenkleden maar ook grotere afmetingen van 2 bij 3 meter. Voor iedere buitenruimte zit er een geschikte variant tussen! Wilt u een zitplaats creëren rondom een buitenkleed? Kijk dan eens naar de Garden Layers Big Roll Kussens van Gan Rugs. Deze grote kussens zijn stevig en u heeft u er in een handomdraai meer zitplekken bij.

Design vloerkleed voor buiten

Naast vloerkleden voor binnen vindt u in ons assortiment ook het perfecte design vloerkleed voor buiten. Zo haalt u het knusse gevoel van binnen naar buiten kunt u extra genieten van uw mooie buitenruimte. Met een buiten vloerkleed maakt u eenvoudig een leuke zithoek in de tuin of zorgt het voor de finishing touch bij uw tuintafel. Met design tuinkleden zit u in ieder geval altijd goed!

Polypropyleen buitentapijten

Het voordeel van Polypropyleen buitentapijten is dat het gemakkelijk is schoon te maken. Schoonmaken kan middels een vochtige doek, het materiaal neemt immers nauwelijks vocht op. Stof, haren en vuil kunnen eenvoudig met een stofzuiger verwijderd worden. Tapijten met dit materiaal kunnen ook prima binnen gebruikt worden, het materiaal is bacteriewerend en is hierdoor uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Buitentapijten van polypropyleen gaan ondanks intensief gebruik relatief lang mee. Op zoek naar een buitentapijt van polypropyleen? Bekijk dan eens de Garden Layers tapijten van Gan Rugs, deze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, kleuren en motieven.

Polyester buitentapijten

Het Way vloerkleed van Ferm Living is gemaakt uit een combinatie van gerecycled plastic en polyester, wat een milieuvriendelijk alternatief is voor virgin polyester of katoen. Door het gebruik van polyester in de tapijten komt de natuurlijke zachtheid in het product duidelijk terug, wat zorgt voor een fantastische uitstraling. De tapijten kunnen gewassen worden op 30°C.

Bent u opzoek naar meer design tuinmeubelen en -accessoires? Bekijk dan het uitgebreide tuin assortiment van MisterDesign