Design buitentapijt

Op zoek naar een design buitentapijt? Niet gek, want de vraag naar buitentapijten neemt de laatste jaren erg toe. Een outdoor vloerkleed is ideaal voor op uw terras, balkon of dak. De buitenruimte is een verlengstuk van uw interieur, met een design buitentapijt verander je een saai, betonnen balkon, veranda of ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. De tapijten worden onder andere gemaakt van polyester, zoals de Nomad kleden van Ferm Living, maar bijvoorbeeld ook van polypropyleen zoals de Garden Layers van Gan Rugs. Polypropyleen zorgt ervoor dat de tapijten vlekbestendig, slijtvast en makkelijk schoon te maken zijn, ideaal voor veelvuldig buiten gebruik.

13 items

13 items

Polypropyleen buitentapijten

Het voordeel van Polypropyleen buitentapijten is dat het gemakkelijk is schoon te maken. Schoonmaken kan middels een vochtige doek, het materiaal neemt immers nauwelijks vocht op. Stof, haren en vuil kunnen eenvoudig met een stofzuiger verwijderd worden. Tapijten met dit materiaal kunnen ook prima binnen gebruikt worden, het materiaal is bacteriewerend en is hierdoor uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Buitentapijten van polypropyleen gaan ondanks intensief gebruik relatief lang mee. Op zoek naar een buitentapijt van polypropyleen? Bekijk dan eens de Garden Layers tapijten van Gan Rugs, deze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, kleuren en motieven.

Polyester buitentapijten

De Nomad vloerkleden van Ferm Living zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, het is dan ook een milieuvriendelijk alternatief voor virgin polyester of katoen. Door het gebruik van polyester in de tapijten komt de natuurlijke zachtheid in het product duidelijk terug, wat zorgt voor een fantastische uitstraling. De Nomad tapijten kunnen gewassen worden op 30°C. Geïnteresseerd in een Nomad buitentapijt? Dit buitentapijt is verkrijgbaar in twee formaten en drie kleuren. Het kleinste formaat is 90 bij 60 centimeter, het grootste formaat is 180 bij 70. U heeft de keuze uit de kleur roze, curry en donkerblauw.

Bent u opzoek naar een design buitentapijt? Bekijk dan het uitgebreide tuin assortiment van MisterDesign