Gubi TS Console Tafel Top Glass, met tray

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi TS Console Tafel Top Glass Met Tray is een ontwerp van GamFratesi.

Scandinavische nuchterheid met een rauw randje, gecombneerd met Italiaanse passie. Een bijzonder goede combinatie zo is wel gebleken bij het Deens-Italiaanse GamFratesi. De designstudio is opgericht door de Deense Stine Gam en Italiaan Enrico Fratesi. Beiden vullen elkaar perfect aan in hun ontwerpen waardoor deze zijn voorzien van interessante contrasten. Het continue aanbod van traditie en innovatie met daarbij een gedurfde benadering zorgt voor unieke ontwerpen die weten te inspireren.

Gubi is door de jaren heen uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve karakter. Ondank het streven naar vernieuwing zijn de ontwerpen van Gubi wel altijd voorzien van een relatieve eenvoud. De inmiddels veelzijdige collectie kent diverse designiconen op allerlei gebieden; waaronder banken, stoelen, tafels, kasten en verlichting. Niets is onbekend voor dit Deense designlabel.

De TS Console Tafel Top Glass Met Tray van Gubi is afkomstig uit één van de meest succesvolle collecties van Gubi. De eerste tafel was oorspronkelijk ontworpen als pronkstuk voor één van de beste restaurants van de wereld - The Standard in Kopenhagen - maar is niet veel later uitgegroeid tot een hele collectie van tafels. De TS Console heeft een zwart metalen frame voorzien van een opbergblad en een prachtig glazen tafelblad. Wat betreft het blad van de tafel kunt u kiezen uit diverse kleuruitvoeringen; dusty green, graphite black, grijsblauw, oyster white en vintage red. Voor ieder wat wils! De breedte van de tafel bedraagt 120 centimeter, de diepte is 30 centimeter en de hoogte bedraagt 72 centimeter.

Gubi TS Console Tafel Top Glass Met Tray


✓ Diverse uitvoeringsmogelijkheden
✓ Glazen blad in prachtige kleuren!
✓ Combi van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: b. 120 x h. 72 x d. 30 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de TS Console Tafel Top Glass Met Tray van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi TS Console Tafel Top Glass Met Tray.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 30 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 72 cm.

TS Console Tafel Top Glass, met tray

Graphite Black

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.437

TS Console Tafel Top Glass, met tray

Blauwgrijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.437

TS Console Tafel Top Glass, met tray

Oyster White

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.437

TS Console Tafel Top Glass, met tray

Vintage Red

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.437

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit