Gubi TS Console Tafel, met tray

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi TS Console Tafel Met Tray is een ontwerp van GamFratesi.

GamFratesi is een designstudio die in 2006 werd opgericht en dat gekenmerkt wordt door zowel Deense als Italiaanse invloeden. Enrico Fratesi en Stine Gam vormen het succesvolle duo achter de oprichting. De Italiaans invloeden komen van Fratesi, de Deense van Gam. Beiden weten inspiratie uit hun achtergrond te putten en deze op een subtiele manier in de ontwerpen te verwerken. De ontwerpen van GamFratesi worden dan ook gekenmerkt door een samenvoeging van traditie en vernieuwing en kennen uiterste contrasten. Dit alles zorgt voor bijzonder fraaie designs die weten te boeien. Niet voor niets heeft GamFratesi al met vele grote namen mogen samenwerken, waaronder het gerenommeerde Gubi.

Gubi is een Deens designlabel uit het hogere segment dat al bijna een halve eeuw bestaat. Begonnen als klein bedrijf van een echtpaar, uitgegroeid tot een reusachtig internationaal bedrijf, echter wel nog altijd geleid door dezelfde familie. Door de jaren heen heeft Gubi altijd vast weten te houden aan zijn eigen visie en streven. Namelijk modern en innovatief vormgegeven designs met een relatieve eenvoud. Deze kenmerken zijn door de gehele collectie heen terug te vinden. Zo ook in de TS Console Tafel.

De TS Console Tafel Met Tray van Gubi heeft een prachtig marmeren tafelblad en een metalen onderstel in zwart of messing. Het blad is verkrijgbaar in meerdere kleuruitvoeringen; zwart, groen en wit. De tafel is 120 centimeter breed, 72 centimeter hoog en 30 centimeter diep. Naast deze variant zijn er nog talloze andere afmetingen en samenstellingen verkrijgbaar. Waaronder die met een tafelblad van glas.

Gubi TS Console Tafel Met Tray


✓ Tal van mogelijkheden
✓ Onderstel in zwart of messing
✓ Hoogwaardige kwaliteit marmer
✓ Combi van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: b. 120 x h. 72 x d. 30 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de TS Console Tafel Met Tray van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staat of indien u meer informatie wenst over de Gubi TS Console Tafel Met Tray.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 30 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 72 cm.

TS Console Tafel, met tray

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.999

Special Price € 1.799,10

TS Console Tafel, met tray

Groen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.999

Special Price € 1.799,10

TS Console Tafel, met tray

Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.999

Special Price € 1.799,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit