Gubi TS Console Tafel, 2 tops

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi TS Console Tafel 2 Tops is een ontwerp van GamFratesi.

Het Deens-Italiaanse GamFratesi is door de invloeden van verschillende culturen een uniek concept te noemen. De oprichters achter GamFratesi, de Italiaanse Enrico Fratesi en de Deense Stine Gam, vullen elkaar perfect aan. De vele ontwerpen die zij samen gecreëerd hebben worden gekenmerkt door een experimentele benadering van materialen en uiterste contrasten. Het gelijktijdig gebruik van innovatie en traditie maakt van de designs een interessant en verrassend geheel. Door de jaren heen heeft GamFratesi al met diverse bekende grote designmerken mogen werken.

Gubi is een op en tops Deens designlabel dat bijna haar vijftigste verjaardag viert. Alleen al dit gegeven geeft aan hoe succesvol Gubi is. Als dit nog niet overtuigend genoeg is, zijn de vele succesvolle designs en wereldbekende ontwerpen uit de collectie van Gubi dat wel. Allen worden gekenmerkt door een betrekkelijke eenvoud maar toch met een vernieuwend karakter.

De TS Console Tafel 2 Tops van GamFratesi is een echte topper binnen de collectie van Gubi. Van origine ontworpen voor één van 's werelds bekendste restaurants - The Standard in Kopenhagen - maar door het succes uitgegroeid tot een hele serie van tafels. De TS Console beschikt over een metalen onderstel in zwart of messing en heeft een elegant en stijlvol marmeren tafelblad. Extra leuk is dat u voor de afwerking het blad kunt kiezen uit verschillende kleuren marmer; groen, wit en zwart. De breedte van de console is 120 centimeter, de hoogte is 72 centimeter en de console is 30 centimeter diep.

Gubi TS Console Tafel 2 Tops


✓ Tal van uitvoeringsmogelijkheden
✓ Onderstel in zwart of messing
✓ Combi van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: b. 120 x h. 72 x d. 30 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de TS Console Tafel 2 Tops van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staat of indien u meer informatie wenst over de Gubi TS Console Tafel 2 Tops.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 30 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 72 cm.
Bijlagen Productinformatie

TS Console Tafel, 2 tops

Zwart/Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

TS Console Tafel, 2 tops

Groen/Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

TS Console Tafel, 2 tops

Wit/Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit