Ethnicraft Tribal Hexagon Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Tribal Hexagon Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Zij stelde voor Ethnicraft verschillende series dienbladen samen. Bij elke serie liet ze zich inspireren door een ander thema. Dit dienblad hoort bij de Ocean Blue serie, waar de vele blauwtinten van de zee als inspiratiebron gebruikt werden voor de kleuren van de dienbladen. Blauw speelt daarom ook bij het Tribal Hexagon Dienblad een belangrijke rol. Het patroon heeft door de geometrische vormen een moderne look, maar past eigenlijk bij iedere woonstijl. Als u op een subtiele manier kleur aan uw interieur toe wil voegen is dit dienblad de perfecte manier!

Het dienblad heeft een glazen blad. De kleuren worden hierop met de hand op aangebracht, waardoor de individuele kleuren goed te onderscheiden zijn. Dit geeft een prachtige diepte aan het dienblad. Ook zorgt het glas ervoor dat de kleuren erg goed naar voren komen en letterlijk van het dienblad spatten. Door het handwerk is ieder dienblad uniek maar kunnen er wel kleine imperfecties zichtbaar zijn. Zo is het blad voorzien van witte accenten, die in werkelijkheid wat duidelijker naar voren komen dan op de foto zichtbaar is. Dit is een gevolg van het handwerk, waardoor het karakter en de bijzondere uitstraling van het dienblad versterkt worden. Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Ethnicraft Tribal Hexagon Dienblad


✓ Glazen blad
✓ Handgemaakt
✓ Geïnspireerd op de kleuren van de zee
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Tribal Hexagon Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Tribal Hexagon Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 0703610992634
Productnr. 20341
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Tribal Hexagon Dienblad

Nog 4 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 123

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit