Treku Lore Salontafel

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Lore Salontafel is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Deze prachtig ontworpen salontafel is vernoemd naar de Baskische naam voor bloem. Net als de blaadjes van een bloem, overlappen de bladen van deze salontafel elkaar. Bij de variant met drie bladen is het bovenste blad zelfs 360 graden te draaien, erg handig en leuk! Zoals we bij Treku vaker zien, is de tafel weer helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen. Daarbij kunt u kiezen uit de mooie kleur- en houtcollectie van Treku. Ieder afzonderlijk blad kunt u ofwel een mooi lakkleurtje geven, of uitvoeren in hout om zo de mooiste combinaties samen te stellen. Een kleurrijk geheel of rustige houttonen, de keuze is aan u. Het onderstel kan alleen uitgevoerd worden in hout.

De tafel met drie bladen is 114 centimeter breed, 87 centimeter diep en 37 centimeter hoog. De variant met twee bladen is 123 centimeter breed, 87 centimeter diep en 33 centimeter hoog. Hieronder kunt u uw eigen salontafel samenstellen. Als eerst kiest u het onderstel en vervolgens werkt u naar boven. Het derde (draaibare) blad is optioneel en kan naar wens toegevoegd worden.

Treku Lore Salontafel


✓ Overlappende bladen
✓ Het derde blad is 360º draaibaar
✓ Combinatie van hout en lak
✓ Afmeting 3 bladen: b. 114 x h. 37 x d. 87 cm.
✓ Afmeting 2 bladen: b. 123 x h. 33 x d. 87 cm.
✓ Stel uw eigen kleurenpallet samen!

Vragen over de Lore Salontafel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Lore Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku

* Verplichte velden

Lore Salontafel

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 871

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit