Treku Lauki Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lauki Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga én uzelf! Want hoewel Ibon Arrizabalaga verantwoordelijk is voor de designtaal van de Lauki Serie, kunt u het meubel helemaal naar wens samenstellen. Lauki staat bekend om zijn fijne en strakke belijning, waarbij gebruik is gemaakt van een slanke omlijsting van een halve centimeter diepte bij iedere module. Middels de omlijsting krijgt het Lauki Dressoir ook een minimalistische uitstraling, en past zich daardoor perfect aan in uw interieur. Van de losse Lauki Modules kunnen verschillende combinaties gemaakt worden. Hieronder zijn een aantal varianten voor u samengesteld. In de ene module is gebruik gemaakt van een metalen onderstel wat de kast een luchtige uitstraling geeft, waarbij de andere kast juist voorzien is van dikke steuntjes van 2.7 centimeter. Onderstaande varianten laten ook verschillende combinaties van kleurlak en houtfineer zien, waarbij een strakke kast voorzien van warme kleur ineens een totaal andere uitstraling krijgt!

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties bij de Lauki serie. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en lakkleuren, maar ook het onderstel heeft u voor het kiezen. Iedere Lauki is dus echt uniek. We snappen dat het aantal mogelijkheden nogal overweldigend is. Daarom nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen in onze winkel in ’s Hertogenbosch, om in alle rust de opties te verkennen en samen een droomuitvoering samen te stellen. Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Bekijk alle Treku Lauki kasten

Treku Lauki Dressoir


✓ Slank en elegant design
✓ Direct bestelbare varianten!
✓ Verschillende houtsoorten en kleuren
✓ Stel uw eigen droomuitvoering samen

Vragen over het Lauki Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lauki Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleuren Treku Houtsoorten

Lauki L10 Dressoir

b. 192 x h. 49 x d. 45 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.155

Lauki L7 Dressoir

b. 192 x h. 49 x d. 45 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.156

Lauki L15 Dressoir

b. 292 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.465

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit