Treku Lau Opbergkast

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Lau Opbergkast is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Deze dynamische opbergkast heeft een eenvoudig horizontaal design, dat het mogelijk maakt om eenvoudig te stapelen en extra features als schuifdeuren toe te voegen. Keuze genoeg om het design helemaal naar uw smaak te personaliseren, maar onder de kastenseries van Treku is Lau toch de meest eenvoudige, het meest ‘rechttoe rechtaan’. Voor degenen die het graag simpel willen houden is Lau wellicht de beste optie. De kast heeft geen onderstel en staat direct op de vloer. Eén module begint vanaf 42 centimeter hoog en 144 centimeter breed. Deze is uit te breiden en op te stapelen tot 305 centimeter breed en 240 centimeter hoog. Houd er rekening mee dat dit binnenmaten betreft en er nog 2 centimeter per module bijkomt. Hoe hoog of breed uw kast wordt, bepaalt u dus zelf.

Wat betreft de afwerking van uw meubel kunt u kiezen uit vijf houtsoorten: naturel eiken, sega eiken, naturel walnoot, tobacco of dark sega. Of kies uit de 16 lakkleuren die Treku in zijn collectie heeft. Afhankelijk van waarvoor u het meubel gaat gebruiken, kunt u ervoor kiezen om schuifdeuren te plaatsen. Dit is niet alleen handig om wat apparatuur mee te verbergen of glazen mee af te schermen, maar ziet er ook erg mooi uit! Middels extra planken of schotten, of bepaalde vakken en schuifdeuren van een kleurtje te voorzien, creëert u een uniek meubel naar uw eigen voorkeuren. Na het lezen van deze mogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat een beetje hulp bij het samenstellen van uw kast welkom is. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel, zodat we u verder kunnen helpen!

Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Treku Lau Opbergkast


✓ Dynamisch, tijdloos design
✓ Afmetingen zelf te bepalen
✓ Aan te vullen met schuifdeuren
✓ Keuze uit 16 kleuren en 5 houtsoorten

Vragen over de Lau Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Lau Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleuren Treku Houtsoorten Lau inspiratie

Lau L01 Opbergkast

b. 260 x h. 162 x d. 35 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.478

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit