Treku Lau Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lau Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Van alle kastenseries van Treku is de Lau misschien wel het meest eenvoudig, het meest ‘rechttoe rechtaan’. Dat maakt hem zeker niet minder mooi en wellicht voor degene onder ons met keuzestress, een duidelijke variant. Zoals we van Treku gewend zijn, is ook dit dressoir weer helemaal naar smaak samen te stellen, maar zijn er simpelweg iets minder keuzes. Begin met de maat van de kast te kiezen. De breedte begint vanaf 144 centimeter en gaat tot 305 centimeter breed in stappen van 30 centimeter. De hoogte van een module is 42 centimeter en is in blokken op elkaar te stapelen. Houd er rekening mee dat dit binnenmaten betreft en er nog 2 centimeter per module bijkomt. Zo bepaalt u zelf de hoogte van uw dressoir of tv-meubel.

Het strakke, tijdloze meubel kan uitgevoerd worden in 16 lakkleuren en 5 houtsoorten (naturel eiken, sega eiken, naturel walnoot, tobacco en dark sega) uit de collectie van Treku. Wanneer de basis is gekozen, is de binnenkant aan de beurt. Zo is het mogelijk om extra planken en schotten toe te voegen, welke ook weer naar keuze in een kleur of houtsoort kunnen worden uitgevoerd. Ieder vak kan door middel van een extra achterwand ook voorzien worden van een leuk kleurtje. Om het plaatje af te maken, voegt u hier en daar nog een schuifdeurtje toe. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook handig om bepaalde items mee af te schermen. Na het lezen van deze mogelijkheden kunnen wij ons voorstellen dat een helpende hand wel van pas komt bij het samenstellen van u dressoir. Kom langs in onze winkel en wij helpen u graag verder! Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Treku Lau Dressoir


✓ Tijdloos design
✓ Afmetingen zelf te bepalen
✓ Aan te vullen met schuifdeuren
✓ Keuze uit 16 kleuren en 5 houtsoorten

Vragen over het Lau Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lau Dressoir.

Via de offerteknop kunt u contact met ons opnemen om uw eigen wensen door te geven. De richtprijs die hierbij staat aangegeven is de prijs voor een gemiddeld dressoir en kan lager of hoger uitvallen afhankelijk van afmeting en extra's.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleuren Treku Houtsoorten Lau inspiratie

Lau L01 Dressoir

b. 260 cm x h. 78 x d. 35 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.239

Lau L0 Dressoir

b. 260 cm x h. 78 x d. 35 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.239

Lau L04 Dressoir

b. 260 cm x h. 78 x d. 35 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.239

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit