Treku Kai Dressoir

By Jean Louis Iratzoki

Omschrijving

Het Treku Kai Dressoir is ontworpen door Jean Louis Iratzoki. Typisch voor Treku is dat u zelf het dressoir helemaal naar wens kan samenstellen, waarbij u de afmetingen, materialen, kleuren en accessoires kiest die bij uw stijl en interieur passen! Wel hebben alle elementen uit de Kai serie een kenmerkend design, waardoor ze samen een duidelijk geheel vormen. De kasten hebben een eikenhouten geraamte, dat in verschillende kleuren gelakt kan worden. Doordat de houtstructuur altijd zichtbaar is, oogt de kast bijzonder karakteristiek. U kunt de kast ‘vullen’ met lades, houten planken en gekleurde achterwanden. Ook is het mogelijk om het Kai Dressoir een exclusieve allure te geven, door de standaard houten legplanken te vervangen door een marmeren exemplaar (Carrera of Markina marmer). Het Kai Dressoir staat vanzelfsprekend prachtig als dressoir, opbergkast of tv meubel, maar kan door de open achterwanden ook heel goed als room divider gebruikt worden.

De variant Kai K2 is direct te bestellen op de site. Het brede dressoir biedt genoeg opbergruimte dankzij de drie brede kastdeuren, welke naar beneden geopend worden. Onder deze kasten, bevinden zich drie open ruimtes met op de bodem een prachtige mosgroene kleur. Deze ruimtes lenen zich perfect voor het opbergen van boeken of laat ze leeg voor een rustig resultaat. Het Kai K2 Dressoir is vervaardigd uit massief eikenhout en is bovenop voorzien van drie Carrera marmeren platen. Het dressoir is 344 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 40 centimeter diep.

Geen keus kunnen maken uit de direct bestelbare varianten? In onze winkel in ’s Hertogenbosch kunnen we samen alle details ontdekken en aan de slag te gaan met uw eigen droomuitvoering. Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Treku Kai Dressoir


✓ Slank en elegant design
✓ Onderdeel van de Kai-serie
✓ Stel uw eigen droomuitvoering samen
✓ Keuze uit verschillende houtsoorten en kleuren
✓ Voorzien van een aantal direct bestelbare varianten!

Vragen over het Kai Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Kai Dressoir.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jean Louis Iratzoki
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleuren Treku Houtsoorten Kai inspiratie

Kai K2 Dressoir

b. 344 x h. 80 x d. 40 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.766

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit