Treku Aura TV Meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura TV meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Voor de Aura serie hebben de designers een voorbeeld genomen aan de Scandinavische landen, die traditie en het hedendaagse zo goed met elkaar weten te combineren. Met tradities is het ruim een halve eeuw oude familiebedrijf niet onbekend. Het is de Spanjaarden dan ook goed gelukt om de invloeden van toen te combineren met een moderne look, wat resulteert in prachtig tijdloos design.

Om u inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is binnen de Aura serie, hebben wij hier een aantal meubels geselecteerd die u direct online kunt bestellen:

  • Het Aura A1 tv-meubel heeft een walnoten body met compartimenten in grafiet. Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura A3 tv-meubel heeft een body van eikenhout in de afwerking Kai zwart en okergele compartimenten. Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura A2-2 tv-meubel heeft een eiken body met witte deuren, bosgroene (helemaal rechts) en oker gele compartimenten en lades. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 51 tv-meubel is vervaardigd uit tobacco hout. De kast is verdeeld in twee brede lades, een open gedeelte in het midden en rechts een deur. Het open gedeelte in het midden is gelakt in de kleur Onix. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 52 tv-meubel is gemaakt van houtfineer en is afgewerkt in de kleur Kai zwart met één walnoot compartiment. Aan de linkerkant zitten twee lades met opgesplitste fronten en hiernaast een open vak met twee kleine lades. Aan de rechterkant zitten twee deuren. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 01 tv-meubel heeft een houten frame en is afgewerkt in de kleur Tobacco. De kast heeft aan de linkerkant twee houten lades in Tobacco, gevolgd door een open vak in het midden met vier compartimenten. De rechterkant bevat een kastje met een lak in de kleur Stone.

  • Het Aura 02 tv-meubel heeft twee lades aan de linkerkant in de kleur Stone, in het midden een open vak met vier compartimenten in Brick en aan de rechterkant twee houten deuren in Tobacco. De elementen worden omgeven door een houten frame in Tobacco.


Toch liever zelf uw Aura TV-meubel samenstellen? Maak dan gebruik van onze configurator. Hier kunt u stap voor stap uw Aura samenstellen en personaliseren. Liever de kasten eerst in het echt zien? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel! Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura TV meubel


✓ Traditioneel ontwerp
✓ Prachtig tijdloos design
✓ Keuze uit afmeting, kleur en afwerking
✓ Via de Aura configurator zelf samen te stellen

Vragen over het Aura TV meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Aura inspiratie Treku Houtstalen Treku Kleurstalen

Aura 01 TV Meubel

b. 196 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.372

Aura A1 TV-meubel

b. 196 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.459

Aura A3 TV-meubel

b. 228 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.973

Aura 02 TV Meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.998

Aura A2-2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.180

Aura 51 TV Meubel

b. 228 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.448

Aura 52 TV Meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.622

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit