Treku Aura Dressoir

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura Dressoir is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Als u op zoek bent naar een modern dressoir met traditionele, retro invloeden, dan bent u bij de Aura serie van Treku aan het juiste adres. De Spaanse designers hebben een goed voorbeeld genomen aan Scandinavische designers, die het traditionele en het hedendaagse als geen ander met elkaar weten te combineren. Hoe uw dressoir eruit komt te zien, bepaalt u zelf. Van de afmeting tot de indeling.

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we hieronder een aantal direct te bestellen opstellingen geplaatst. Bij deze modellen is gebruik gemaakt van een metalen onderstel. Door de combinatie van het metaal en het hout lijkt de body op zijn onderstel te zweven, wat een erg mooi effect creëert in uw interieur. Naast materiaalcombinaties mogen we zeker ook de kleurencombinaties niet vergeten! Prachtige contrasten ontstaan wanneer felle kleuren als afwerking op de kast worden aangebracht. Graag uw mooiste accessoires etaleren, maar niet in een open module? Hiervoor heeft Treku de perfecte oplossing; het schuifdeurtje van glas. Een unieke toevoeging aan uw dressoir!


  • Het Aura A7 Dressoir heeft een eiken body en deurtjes in wit en grafiet. Het open vak met compartimenten is uitgevoerd in ochre, dat in werkelijkheid een warmere en zachtere kleur heeft dan afgebeeld (zie de kleurstalen in de bijlage en bij de afbeeldingen). Het onderstel is gekleurd in grafiet.

  • Het Aura D-1 Dressoir heeft een eiken body met open compartimenten en schuifdeur in grafiet. Ook het onderstel is uitgevoerd in grafiet. Bijgeleverd zijn drie gestoffeerde interieurbakjes, uitgevoerd in beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto.

  • Het Aura 53 Dressoir is gemaakt van gerookt eiken fineer met een deur en een open compartiment met vakken beide uitgevoerd in okergeel. Links zitten vier lades met twee lange fronten. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 54 Dressoir is uitgevoerd in de lakkleur Indian en heeft een open vak in naturel eiken fineer. Aan de linkerkant zitten drie lades. De overige onderdelen zijn deuren. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 55 Dressoir is uitgevoerd in gerookt eiken fineer met compartimenten gelakt in de kleur Safira. Van links naar rechts is de kast verdeeld in een deur, een open vak met lade erboven en twee keer een deur met twee lades met één lang front erboven. Het onderstel is gekleurd in grafiet.

  • Het Aura 03 Dressoir bestaat uit een houten frame in Tobacco en bevat onder drie houten lades met een hoogte van 16 centimeter in Tobacco. De bovenkant bestaat uit twee houten klapdeuren in Tobacco en wordt aan de rechterkant verrijkt met een open vak in Ochre.


Liever uw eigen Aura samenstellen? Dit kan via de Aura configurator. In de configurator is keuze uit afmeting, materiaal en afwerking. Langskomen in de winkel behoort natuurlijk ook tot de opties! In de winkel helpen ze u graag verder met het personaliseren van de prachtige Aura serie. Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen in het pdf bestand onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura Dressoir


✓ Traditioneel en modern
✓ Design met fijne belijning
✓ Ontwerp zelf een Aura kast
✓ Mogelijkheid tot extra hoog metalen onderstel


Vragen over het Aura Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura Dressoir.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleurstalen Aura inspiratie Treku Houtstalen

Aura 53 Dressoir

b. 196 x h. 82 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.036

Aura A7 Dressoir

b. 212 x h. 77 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.146

Aura D-1 Dressoir

b. 196 x h. 82 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.385

Aura 54 Dressoir

b. 260 x h. 70 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.389

Aura 55 Dressoir

b. 260 x h. 77 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.954

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit