Ligne Roset Torii Fauteuil

By Noé Duchaufour-Lawrance

Omschrijving

De Torii Fauteuil, ontworpen door Noé Duchaufour-Lawrance, maakt oorspronkelijk deel uit van een project voor de inrichting van het Japanse restaurant Megu van het Alpina hotel van Gstaadt, Zwitserland. Het was een project geïnspireerd door traditionele Japanse huizen, oude tempels en kimono’s.

De Torii 2013 Fauteuil werd echter hertekend waardoor slechts een subtiele herinnering achter is gebleven aan deze Japanse invloed, de Torii beschikt nu over gevoelige en zachte lijnen.

Het frame is vervaardigd uit beukenhout waarbij u kunt kiezen uit naturel, antraciet of rood. De zitting, rugleuning en armleuningen worden gevormd door kussens die doen denken aan Zabuton. Zabuton zijn Japanse kussens die, in Japan, voor alle dagelijkse activiteiten worden gebruikt.
De kussens zijn gevuld met schuim, 37kg/m3, en bekleed met Dacron stof, 110 g/m2. De bekleding is volledig afneembaar.

Voor een nog beter comfort is ook het Torii 2013 Voetenbankje verkrijgbaar, een leuke aanvulling op de Torii 2013 Fauteuil.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wenst u de Torii 2013 Fauteuil te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Noé Duchaufour-Lawrance
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 55
Breedte 68
Hoogte 70
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd, Met arm

Torii Fauteuil
Vanafprijs

Levertijd: 64 - 65 weken
€ 1.468

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit