Montis Tor Bijzettafel

By Lambie & Van Hengel

Omschrijving

De Montis Tor Bijzettafel is een ontwerp van het ontwerpersduo Lambie & Van Hengel.

Ralf Lambie en Johan van Hengel zijn twee Nederlandse designers die samenwerken onder het label Lambie & Van Hengel. Eenieder is werkzaam binnen zijn eigen vakgebied maar samen richten ze zich voornamelijk op het ontwerpen van dagelijkse gebruiksobjecten in het interieur. Een continue mix van industrieel ontwerpen, brand strategy en architectuur zijn kenmerkend voor hun samenwerking. Al in het eerste jaar van hun samenwerking werden ze bekroond met de Elle Wonen Design Talent Award. En dat de Tor Bijzettafel daar de aanleiding voor was snappen we heel goed.

Montis werd opgericht in 1974 door de gebroeders Van den Berg die de markt betraden met een duidelijk missie: het ontwikkelen van moderne meubelen met hoogstaand comfort. Ze begonnen met slechts twee medewerkers: een leersnijder en een stoffeerder. Door de jaren heen groeide Montis, Latijns voor 'van den berg', uit tot een wereldspeler van formaat en blijft men innoveren. Zonder daarbij concessies te doen op het comfort. Nieuwe technieken worden onderzocht en vakkundige tradities worden opgerekt. Zo worden de iconen van vandaag, de klassiekers van morgen.

De Tor Bijzettafel van Montis is de ideale tafel om mee te nemen. Vaak heeft een bijzettafel geen vaste plek in huis maar zwerft deze rond op de plekken waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. Tor is ontworpen met het idee dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. Het handige handvat zorgt er voor dat je hem makkelijk op kunt tillen en deze neer te zetten waar je maar wilt. De opstaande rand van het tafelblad voorkomt dat alles dat op de tafel staat daar ook blijft staan en er niet af kan schuiven. De Tor Bijzettafel is gemaakt van aluminium dat is gepoedercoat en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bijzettafel heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 45 centimeter, de hoogte inclusief handvat bedraagt 52 centimeter.

Montis Tor Bijzettafel


✓ Verschillende kleuren
✓ Handig te verplaatsen
✓ Met kunststof vloerdopjes
✓ Afmetingen: Ø 40 x h. 52 cm.
✓ Design: Lambie & Van Hengel

Vragen over de Tor Bijzettafel van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Tor Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Lambie & Van Hengel
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Hoogte 52
Diameter 40

Tor - Grafiet Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Tor - Signaal Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Tor Bijzettafel

Beigerood

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Tor Bijzettafel

Bruinbeige

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Tor Bijzettafel

Roodbruin

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Tor Bijzettafel

Signaalviolet

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 225

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit