Tonone Beads Tafellamp

By Anton de Groof

Omschrijving

De Tonone Beads Tafellamp is een ontwerp uit 2018 van de Nederlandse designer Anton de Groof. De lamp maakt onderdeel uit van een uitgebreide serie die naast deze tafellamp bestaat uit verschillende soorten wandlampen, vloerlampen en hanglampen.

De serie kenmerkt zich door de moderne, strakke vormgeving met rond lichtelement dat om een cilinder heen is bevestigd en draaibaar is. Dit maakt de Beads serie erg functioneel en breed toepasbaar in verschillende soorten interieurs in huis maar ook in openbare ruimtes, restaurants, hotels en kantoren. De verschillende Beads lampen zijn bovendien goed in combinatie met elkaar toe te passen.

De Beads Tafellamp is volledig gemaakt van aluminium en is voorzien van een hoogwaardige geïntegreerde LED-lichtbron. De voet, waarin ook een elegant esthetisch effect is verwerkt, heeft een diameter van 20 centimeter, het lichtelement heeft een diameter van 21.5 centimeter. De lamp is verkrijgbaar in twee varianten; één ‘Uplight’ waarbij het licht naar boven schijnt en een ‘Downlight’ waarbij het licht naar onderen schijnt. Het ronde lichtelement kan tot 90 graden in alle richtingen gekanteld worden.

Tonone Beads Tafellamp


✓ Modern en functioneel
✓ Richtbare lichtbron
✓ Geïntegreerd dimbaar LED
✓ Uplight of Downlight

Vragen over de Beads Tafellamp van Tonone?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tonone Beads Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Anton de Groof
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Tonone
Hoogte 61 cm.
Diameter 21.5 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Richtbare lichtbron
Soort lichtbron Geïntegreerd LED (17W)
Kelvin 2700

Beads Tafellamp

Uplight

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 755

Beads Tafellamp

Downlight

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 755

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit