Tom Dixon Melt Stand Vloerlamp

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Melt Stand Vloerlamp is een ontwerp in samenwerking met designersduo Front. Technologie en vorm zijn met elkaar versmolten tot de betoverende Melt Stand Vloerlamp. Wat de lamp bovenal fascinerend maakt is het letterlijke en figuurlijke verschil van dag en nacht. De lamp heeft overdag, indien uitgeschakeld een solide en ondoorzichtig uiterlijk. ’s Avonds, wanneer u de Melt Stand Vloerlamp aanzet, transformeert deze en worden de zeven bollen transparant. Het polycarbonaat waarvan de Melt Stand Vloerlamp is gemaakt zorgt voor de schitterende aanblik. De binnenzijde van het materiaal is reflecterend en geeft de bollen het uiterlijk van verhit geblazen glas. De roestvrijstalen standaard is zo ontworpen dat elke individuele bol prachtig tentoongesteld wordt. Op dit kunstwerk raakt u daarom nooit uitgekeken. De Melt Stand Vloerlamp behoort tot de Melt lampenfamilie van Tom Dixon. Ontdek binnen de fonkelende Melt familie ook de Tafel-, Vloer- Hang- en Wandlampen.

De Melt Stand Vloerlamp heeft een breedte van 87 centimeter en een hoogte van 175 centimeter. De aanbevolen lichtbron is voor de vier grote Melt bollen een E27 heldere halogeenlamp van maximaal 28 Watt. Voor de drie Melt Mini bollen kunt u een E14 heldere halogeenlamp van maximaal 25 Watt gebruiken. De lichtbronnen zijn niet inbegrepen. Tip: combineer verschillende Melt lampen voor een magisch effect.

De Melt Stand Vloerlamp is het ontwerp van Brits designer Tom Dixon. De iconische lampen zijn wereldwijd te bewonderen in huizen, hotels en restaurants. Naast verlichting behoren ook meubels en accessoires tot de collectie van Tom Dixon. Kenmerkend voor het werk van Tom Dixon is het gebruik van glimmend materiaal. Koper, zilver en messing komen dan ook herhaaldelijk voorbij in het design van de Britse ontwerper. Alhoewel Tom Dixon voornamelijk alleen opereert, is de Melt Stand Vloerlamp een samenwerking met designersduo Front. Anna Lindgren en Sofia Lagerkvist, de gezichten achter Front hebben al vaker samengewerkt met Tom Dixon en passen binnen hun werk graag een beetje magie toe.

Tom Dixon Melt Stand Vloerlamp


✓ Lichtbron: 4 × E27 max. 28W en 3 × E14 max. 25W (niet inbegrepen)
✓ Tip: combineer met Melt familie
✓ Afmeting: b. 87 x h. 175 cm.
✓ Designer: Front

Vragen over de Melt Stand Vloerlamp van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Melt Stand Vloerlamp.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Tom Dixon
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Tom Dixon
Breedte 87 cm.
Hoogte 175 cm.
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Opties LED
Kabel Lengte 250 cm.
Soort lichtbron 4x E27 28W & 3x E14 25W
Bijlagen Productinformatie

Melt Stand Vloerlamp

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 6.673

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit