MDF Italia Thea Sofa Hoekbank

By Lina Obregón & Carolina Galan

Omschrijving

De MDF Italia Thea Sofa Hoekbank, ontworpen door Lina Obregón en Carolina Galan, is een origineel en dynamisch ontwerp. Thea is het resultaat van een onderzoek naar verschillende invalshoeken, vanaf welke kant je Thea ook bekijkt, ze blijft verrassen. De vrouwelijkheid van de bank wordt versterkt door de mogelijke stoffen die de ronde vormen nog eens extra kunnen benadrukken. Er is daarnaast een breed pakket aan accessoires waarmee de bank geheel naar eigen wens is aan te kleden, van plaids tot kussens. Thea zal je nooit vervelen!

De Thea Hoekbank is opgebouwd uit verschillende modules die aan elkaar gekoppeld zijn. Er is een ruimte keuze aan modules om uw eigen bank naar smaak samen te stellen. Onder kenmerken vind u een PDF-bestand met alle mogelijke stoffen en modules. Voor een passende offerte of meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De genoemde prijs is een vanafprijs, deze is op basis van 2 modules met elk de afmetingen b. 175 x h. 72 x d. 103 cm., bekleed met een stof uit stofcategorie B.

MDF Italia Thea Sofa Hoekbank


✓ Keuze uit 8 verschillende modules
✓ Diverse accessoires
✓ Keuze uit talloze stofsoorten
✓ Standaard zithoogte 38 cm.
✓ Design: Lina Obregón en Carolina Galan

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Lina Obregón & Carolina Galan
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 38
Bijlagen Mogelijke stoffen Productinformatie

Thea Hoekbank
Vanafprijs

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 4.951

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit