Terugsturen

Wilt u uw bestelling terugsturen, bijvoorbeeld omdat deze niet naar wens is of omdat u een verkeerd artikel heeft ontvangen? Geen enkel probleem. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het terugsturen van uw bestelling. 

UW ARTIKEL TERUGSTUREN
U kunt uw artikel via de post aan ons terugsturen. Dit doet u bij bijvoorbeeld een PostNL punt of via een andere postlocatie. Zorg dat u het juiste adres op het pakket vermeldt. Deze vindt u onderaan deze pagina. 

GROTE OF KWETSBARE ARTIKELEN
Artikelen die wij met onze eigen bezorgdienst bij u geleverd hebben, kunnen we ook bij u ophalen. Dit geldt ook voor kwetsbare artikelen die tijdens het transport gemakkelijk kunnen beschadigen. De minimale kosten hiervoor bedragen €50 wanneer het om 1 artikel gaat. Mocht u meer dan 1 artikel willen terugsturen via onze bezorgdienst, dan is dat uiteraard mogelijk. De kosten hiervoor kunnen echter hoger zijn dan de minimale bezorgkosten van €50. Deze kosten worden in overleg met u besproken. Indien u het product zodanig heeft gebruikt dat het niet meer 'als nieuw' verkocht kan worden, dan zijn wij genoodzaakt om een eventuele waardevermindering in te houden. Artikelen zijn "als nieuw" indien deze onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het is ook mogelijk om uw pakket via PostNL verzekerd terug te sturen, zodat eventuele beschadigingen van het pakket bij PostNL geclaimd kunnen worden. Lees hierover meer op de website van PostNL. De kosten van een verzekerde verzending verschillen per pakket en soort verzekering. Twijfelt u hoe u een artikel terug moet zenden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen u verder helpen.

GEMONTEERDE ARTIKELEN
De montage van uw artikel is uitgesloten van het herroepingsrecht. Dat betekent dat wij montagekosten in rekening brengen indien u een door ons gemonteerd artikel terugstuurt. Deze kosten bedragen €100. Deze kosten komen bovenop de kosten voor het ophalen van uw artikel. Indien u besluit een door ons gemonteerde artikel zelf terug te brengen in ons magazijn worden alleen de montagekosten in rekening gebracht. 

TERUGBRENGEN IN DE WINKEL
Het is ook mogelijk om uw online bestelling in onze winkel terug te brengen. U ontvangt na herroeping het bedrag op dezelfde wijze terug als u heeft betaald. Bekijk de Betalen & Geldzaken pagina voor meer informatie over geldteruggave.

STATUS VAN UW TERUGZENDING
Indien wij uw terugzending in goede orde hebben ontvangen sturen wij u hierover een e-mail.


Terugstuur voorwaarden

TERUGSTUUR TERMIJN
Voor de meeste artikelen geldt dat u binnen een termijn van 14 dagen, na ontvangst van het artikel, zonder opgave van redenen van de aankoop af kunt zien. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

ORIGINELE VERPAKKING
De artikelen dienen in de originele verpakking en onbeschadigd teruggestuurd te worden.

ARTIKEL AANMELDEN
Als particulier hoeft u uw terugzending niet aan te melden voor het terugsturen. Wel dient u het terugstuur formulier (wat in uw pakket is ingesloten) in te vullen en deze toe te voegen aan de terugzending. Zo kunnen wij uw terugzending correct en snel afhandelen. U kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping, deze vindt u hier. Het gebruik van dit formulier is niet verplicht.

AANSPRAKELIJKHEID TERUGZENDING
Terugzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MisterDesign niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van teruggestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of breng het artikel terug in onze winkel.

WAARDEVERMINDERING TERUGZENDING
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

DEFECT OF VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN
Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij sturen u per e-mail een verzendlabel, waarmee u het pakket kosteloos aan ons kunt terugsturen. 

TERUGSTUREN ZAKELIJKE BESTELLINGEN
Zakelijke bestellingen kunnen enkel in overleg teruggestuurd worden. Als u graag een zakelijke bestelling wilt terugsturen, kunt u onderaan deze pagina contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.


Uitsluiting Herroepingsrecht

Er zijn ook artikelen die u niet kunt terugsturen. Dit zijn artikelen die voor u op maat / naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn. Hierbij kunt u denken aan gestoffeerde zitmeubelen of tafels welke op maat gemaakt zijn.


Kosten en Geldteruggave

TERUGSTUUR KOSTEN
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt MisterDesign de kosten voor het terugsturen. U kunt de kopie van de kassabon aan ons doorsturen zodat wij deze kosten aan u kunnen terugbetalen.

GELDTERUGGAVE
Wanneer u een artikel terugstuurt heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag en eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Lees meer over geldteruggave op onze pagina Betalen & Geldzaken.


Terugstuur adres

MisterDesign BV 
Boseind 14
5281 RM Boxtel
Nederland


Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op
Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190