Menu Tailor Sofa Zetel

By Rui Alves

Omschrijving

De Menu Design Tailor Sofa Zetel is een ontwerp van Rui Alves. Rui Alves herinnert zich nog goed dat hij als kind vaak naar de favoriete kleermakerij van zijn opa ging, waar de kleermakers druk in de weer waren en de grijze pakken aan oude houten hangers hingen. Net als deze kleermaker heeft Alves de Tailor Sofa Zetel een authentiek gevoel meegegeven. Een zetel waarbij niets aan het zicht is onttrokken. Zelfs het houten frame, dat vaak verstopt zit in de zetel, is duidelijk zichtbaar aan de achterkant, waar het de ronde vorm van de zetel volgt. Het is een uniek, kenmerkend aspect van de zetel geworden. Zet de zetel dus gerust in het midden van de kamer, want hij is gemaakt om van alle kanten te worden bewonderd. Het massief eikenhouten frame tilt de zetel op, wat hem een luchtig uiterlijk geeft. De zetel is 180 centimeter breed, 66 centimeter hoog en 69 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 41 centimeter.

De bekleding is uitgevoerd in twee varianten: lichtgrijs wol/viscose en donkerbruin leer. De lichtgrijze Kvadrat stof (Hallingdal 65, 103) bestaat voor 70% uit wol en 30% uit viscose, wat diepte geeft aan de stof. Het donkerbruine leer is afkomstig van Sørensen (Dunes, 21001) en is met de grootste zorg geselecteerd.

De Tailor Sofa Zetel is een product van het Deense Menu Design ontworpen door Rui Alves. Alves komt uit een familie van vakmannen. Zijn vader en opa waren meubelmakers en als sinds jonge leeftijd wordt hij omringd door gereedschap en materialen. In 2001 opende hij zijn eigen designstudio. Hij is geobsedeerd door details en experimenteert met materialen en werkwijzen. De vaardigheden van vakmannen en het respect voor de materialen fascineren hem en hij bezoekt dan ook nog regelmatig de traditionele winkels en werkplaatsen om geïnspireerd te blijven.

Menu Design Tailor Sofa Zetel


✓ Prachtige zetel met zichtbare houten constructie
✓ Uitgevoerd in twee soorten bekleding
✓ Materiaal: eikenhout, wol, viscose, leer
✓ Afmeting: b. 180 x h. 66 x d. 69 cm.
✓ Design: Rui Alves

Vragen over de Tailor Sofa zetel van Menu Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Design Tailor Sofa zetel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Rui Alves
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 71 cm.
Breedte 180 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 41 cm.
Bijlagen Productinformatie

Tailor Bank - Donker Gebeitst Eiken

Hallingdal 65/103

Levertijd: 8 - 10 weken

Normale prijs: € 5.568

Special Price € 4.899,84

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit