Kartell Super Impossible Stoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De Stoel Super Impossible van Philippe Starck voor Kartell is een comfortabele armstoel in polycarbonaat. Hij combineert zeer verfijnd design met de meest geavanceerde technologie op gebied van kunststofbewerking.

De Super Impossible van Kartell is in feite het resultaat van een ogenschijnlijk ‘onmogelijk’ idee, het verenigen van twee ovalen rompen in polycarbonaat zonder het gebruik van lijm: een nieuweuitdaging om een onverbrekelijke lasverbinding te verkrijgen en een werkelijk verrassend designeffect. De stoel met eivormige zitting, de eerste met laser gelast, wordt in een verrassend blinkend nieuw jasje gestoken.
De afwerking met volle kleuren schenkt Super Impossible immers een “glossy”, sensuele en krachtige look. In glanzend zwarte uitvoering, of in de elegante optical versie in twee kleuren, waarbij de bovenste schelp wit is en de onderste schelp en de poten zwart.

De tot de biolijn behorende stoel is knus en comfortabel en lijkt door zijn transparante holle ronde poten, waarop een zitting rust die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, haast te “zweven” in de lucht. De Super Impossible is krasvrij, weersbestendig en is zowel voor privégebruik als voor de horeca geschikt. Ook is hij geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 54
Breedte 55
Hoogte 84

Super Impossible

Wit / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 434

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit