Vitra Sunburst Klok

By George Nelson

Omschrijving

De Vitra Sunburst Klok is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper George Nelson. Halverwege de vorige eeuw was het geloof in de vooruitgang in Amerika ongekend, onder andere doordat het economisch goed ging met het land. Om de vooruitgang te vieren ontwierp George Nelson modern design voor de Amerikaanse huishoudens. Een van zijn ontwerpen is de Sunburst Clock, die door het simpele lijnenspel kenmerken is voor het design uit die periode. Het is daarom niet gek dat deze klok is uitgegroeid tot een van de designicoons uit de jaren ’50. Met deze klok haalt u dus een echte designklassieker in huis en heeft u een bijzondere klok aan de muur hangen.

Wat betreft de kleur heeft u de keuze uit rood, walnoot, multi color en zwart/messing. Alle klokken zijn gemaakt van metaal en hout en hebben een diameter van 47 centimeter. De wandklok heeft een hoogwaardig kwartsuurwerk dat werkt op een 1.5 volt batterij (inbegrepen).

De Sunburst Klok is onderdeel van de collectie Wall Clocks die George Nelson voor Vitra ontworpen heeft. Zonder uitzondering is elke klok binnen deze collectie uitgegroeid tot een echte klassieker, mede dankzij hun designtaal die typerend is voor de jaren ’50. Onder andere door deze iconische ontwerpen wordt George Nelson gezien als één van de grootste ontwerpers van Amerikaans design. De samenwerking met Vitra is daarom bijna vanzelfsprekend. Zij produceren namelijk sinds de jaren ’50 in samenwerking met grote designers ontwerpen die ook tegenwoordig nog tot de verbeelding spreken.

Vitra Sunburst Klok


✓ Iconisch Amerikaans design uit de jaren ‘50
✓ In meerdere kleuren verkrijgbaar
✓ Inclusief batterij van 1.5 volt
✓ Afmetingen: Ø 47 cm.
✓ Designer: George Nelson

Vragen over de Sunburst Klok van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Sunburst Klok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer George Nelson
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diameter 47 cm.
Bijlagen Vitra Wall Clocks

Sunburst - Multi

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 425

Sunburst - Rood

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 425

Sunburst - Walnoot

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 425

Sunburst - Zwart/Messing

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 445

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit