Summer Gift 2022

Summer Gift 2022

Klaar voor de zomer? Maak je zomer extra compleet met de HAY Beach Towel! Je ontvangt de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij een aankoop vanaf 250 euro. De HAY Beach Towel is verkrijgbaar in een geel-wit of een donkergroen-wit variant en is gemaakt van zacht en absorberend katoen. Ideaal voor dagelijks gebruik in de badkamer of dankzij de afmeting van 150 x 100 cm ook prima te gebruiken als strandhanddoek. Profiteer van deze zomerse actie en maak dit seizoen nog gebruik van deze fijne HAY Beach Towel! Hieronder lees je meer over deze actievoorwaarden.

Actievoorwaarden
- De actie is zowel online als in de winkel geldig
- De minimale bestelwaarde is 250 euro
- De actie loopt van 1 juli t/m 31 juli 2022 en zolang de voorraad strekt.
- Kies uit de kleuren geel-wit of donkergroen-wit. Voorkeur van kleur kan worden aangegeven bij de bestelling (op=op).
- De Summer Gift is niet te ruilen tegen een vergelijkbaar product of contanten.
- De HAY Beach Towel wordt bij een aankoop boven 250 euro automatisch aan de winkelwagen toegevoegd.
- De Summer Gift zal samen met de bestelling worden geleverd. Bij aankopen in de winkel ontvang je de summer gift direct of wordt het later opgestuurd.
- De actie is eenmalig geldig per klant.
- Bij retourneren van de aankoop, waardoor de orderwaarde onder 250 euro komt, dient ook de Summer Gift retour te komen. Indien deze gehouden wenst te worden of wanneer het niet door ons retour is ontvangen, zal deze worden gefactureerd.

Heeft u vragen over deze actie, de voorwaarden of de summer gift? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. 

Summer Gift 2022