Menu Stick System 3 x 4 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 3 x 4 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. De designers van het Stick System wilden een kastensysteem maken voor de moderne generatie, de generatie die altijd in beweging is. Daarbij hoort een systeem dat met hen meebeweegt en de mogelijkheid biedt om aan te passen en uit te breiden. Onderdeel van deze serie is deze grote en stijlvolle 3 x 4 kast. Hij bestaat uit sticks; spijlen van essenhout welke bij elkaar worden gehouden door gepoedercoat metalen koppelstukken en planken. U kunt de 3 x 4 kast alleen gebruiken, maar ook combineren met één van de andere maten uit de serie. Voor iedere ruimte is er op deze manier een geschikte kast of kastencombinatie te bedenken.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinaties van gebeitst hout en metaal staan in harmonie met elkaar en stralen rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 3 x 4 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 195.4 centimeter breed, 133.4 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 3 x 4 Kast is een product van Menu. Het Deense designmerk biedt producten aan met een duidelijke functie, zoals het Stick System van Jan en Henry. Jan Plechác en Henry Wielgus leerden elkaar kennen tijdens hun studie in Praag op de Academy of Art, Architecture en Design. In 2011 richtten ze samen hun eigen studio op, van waaruit zij vooral meubelen ontwerpen voor de jongere generatie. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de aarde en de mensen die er leven en houden hier rekening mee in hun designproces.

Menu Stick System 3 x 4 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 195.4 x h. 133.4 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 3 x 4 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 3 x 4 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 195.4 cm.
Hoogte 133.4 cm.

Stick System 3 x 4

Zwart - Donker Essen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.650

Special Price € 1.452

Stick System 3 x 4

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.650

Special Price € 1.452

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit