Menu Stick System 3 x 3 Kast

By Jan & Henry

Omschrijving

De Menu Stick System 3 x 3 Kast is een ontwerp van Jan & Henry. Deze stijlvolle 3 x 3 kast is onderdeel van de Stick System collectie. Deze bestaat uit meerdere maten die met elkaar gecombineerd kunnen worden, maar ook prima op zichzelf staan. Jan Plechác en Henry Wielgus beoogden met het Stick System een kastensysteem te maken dat uit te breiden en aan te passen is en daarmee geschikt is voor de moderne generatie die zich altijd verplaatst. De kast is opgebouwd uit twee componenten: een essenhouten frame van spijlen, sticks genaamd, en gepoedercoate metalen planken. De metalen koppelstukken houden het geheel bij elkaar. Dankzij de vele maten en mogelijke combinaties, is er voor iedere ruimte een geschikte kast.

Iedere maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij veel aandacht is besteed aan details. Deze kleurencombinaties van gebeitst hout en metaal staan in harmonie met elkaar en stralen rust uit. Een perfecte basis voor het uitstallen van accessoires en het verzamelen van boeken en andere objecten. Deze 3 x 3 kast is uitgevoerd in donker essen met zwarte planken en wit essen met witte planken. De kast is 195.4 centimeter breed, 95.7 centimeter hoog en 50.1 centimeter diep.

De Stick System 3 x 3 Kast is een product van Menu. Het Deense designmerk biedt producten aan met een duidelijke functie, zoals het Stick System van Jan en Henry. De twee designers leerden elkaar kennen op de Academy of Art, Architecture en Design in Praag, waar de basis voor hun samenwerking werd gelegd. Nadat het afstudeerwerk van Jan op de Salone Sattellite in 2011 veel interesse genoot, richtte hij samen met Henry hun designstudio op. Van hieruit ontwerpen zij vooral meubelen voor de jongere generatie.

Menu Stick System 3 x 3 Kast


✓ Flexibel opbergsysteem
✓ Uit te breiden met andere maten uit de serie
✓ In twee eigentijdse kleuren
✓ Materiaal: gebeitst essenhout, gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: b. 195.4 x h. 95.7 x d. 50.1 cm.
✓ Design: Jan & Henry

Vragen over de Stick System 3 x 3 Kast van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Stick System 3 x 3 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jan & Henry
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 50.1 cm.
Breedte 195.4 cm.
Hoogte 95.7 cm.

Stick System 3 x 3

Zwart - Donker Essen

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.265

Special Price € 1.113,20

Stick System 3 x 3

Wit - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.265

Special Price € 1.113,20

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit