MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies

Uw perfecte kast samen stellen

De ideale kast voor thuis of op kantoor; het kan lastig zijn deze zelf samen te stellen. Daarom nodigen we u van harte uit een vrijblijvende afspraak te maken in onze winkel in 's-Hertogenbosch om samen met een van onze interieuradviseurs uw ideale kast samen te stellen. Of het nu gaat om een dressoir, een kledingkast, een tv-meubel of een complete wandopstelling; onze experts staan klaar om u te adviseren en om met u een kast volledig naar uw wens uit te tekenen.

Bekende merken met modulaire kastsystemen zijn Montana, Interlübke, String, Treku en Pastoe. U kunt echter ook vrijblijvend advies inwinnen over andere opbergmogelijkheden binnen ons assortiment. Wij zorgen ervoor dat er kleur- en materiaalstalen klaarliggen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Van alle zojuist genoemde merken staan er bovendien prachtige kastopstellingen in onze winkel, die ter inspiratie kunnen dienen.

Maak een afspraak!

U kunt zich aanmelden voor een persoonlijk advies door onderstaand formulier in te vullen. Geef hierbij aan van welk merk u graag een kast zou willen samenstellen. Is er een ander (kasten)merk waarover u advies wilt inwinnen, of heeft u nog geen specifieke voorkeur? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Na uw aanmelding wordt door een van onze interieuradviseurs contact met u opgenomen om een afspraak te maken. 

  • Klantenservice

MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies