MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies

Hét moment om uw perfecte kast samen te stellen

De gehele maand september staan de mooiste designkasten bij MisterDesign centraal. We nodigen u van harte uit een afspraak te maken in onze winkel in 's-Hertogenbosch om samen met een van onze interieuradviseurs uw ideale kast samen te stellen. Of het nu gaat om een dressoir, een kledingkast, een tv-meubel of een complete wandopstelling; onze experts staan klaar om u te adviseren en om met u een kast volledig naar uw wens samen te stellen. Naast het persoonlijke advies, krijgt u ook nog een aardige attentie van ons wanneer u vantevoren een afspraak maakt. 

In deze speciale maand staan modulaire kastsystemen van Montana, Interlübke, String, Treku en Pastoe centraal. U kunt echter ook vrijblijvend advies inwinnen over andere opbergmogelijkheden binnen ons assortiment. Wij zorgen ervoor dat er kleur- en materiaalstalen klaarliggen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Van alle zojuist genoemde merken staan er bovendien prachtige kastopstellingen in onze winkel, die ter inspiratie kunnen dienen. Aan het einde van uw afspraak gaat u niet alleen naar huis met een gedegen advies en een volledig uitgetekende kast, u krijgt ook een goodiebag mee vol interieurinspiratie én met een typisch designpresentje.

 Kasten campagne
 Deze maand is bovendien hét moment om een kast samen te stellen want tot eind september krijgt u bij aanschaf van een kast met een prijs vanaf 750 euro  een MisterDesign cadeaucheque van 100 euro cadeau! Deze aanbieding geldt zolang u uw bestelling tijdig plaatst uiteraard ook voor de kast die u tijdens  uw afspraak met een interieuradviseur samenstelt.

Maak een afspraak!

U kunt zich aanmelden voor een persoonlijk advies door onderstaand formulier in te vullen. Geef hierbij aan van welk merk u graag een kast zou willen samenstellen. Is er een ander (kasten)merk waarover u advies wilt inwinnen, of heeft u nog geen specifieke voorkeur? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Na uw aanmelding wordt door een van onze interieuradviseurs contact met u opgenomen om een afspraak te maken. 

  • Klantenservice

MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies
MisterDesign Advies