Stadler Form George Luchtwasser

By Matti Walker

Omschrijving

De Stadler Form George Luchtwasser is een ontwerp van Matti Walker. De lucht wordt via de achterkant van het apparaat naar binnen gezogen. Daar wordt het langs draaiende schijven geleid. De schijven roteren in water en filteren de kleinste deeltjes uit de lucht. Pollen, fijnstof en dierenharen worden op die manier uit de lucht gewassen. De schone en vochtige lucht wordt vervolgens weer zacht terug de ruimte in geblazen. Testen uitgevoerd door een onafhankelijk Duits instituut bewezen dat de George Luchtwasser deeltjes met een grootte van 0.3 tot 15 micrometer uit de lucht kan halen. Ter vergelijking: een menselijke haar is al 267 keer dikker dan een deeltje van 0.3 micrometer. De George Luchtwasser is dus erg effectief als het aankomt op het filteren van de lucht. Hij zorgt voor schone lucht in ruimtes tot 49 vierkante meter.

Ook het bevochtigen van de lucht is efficiënt, doordat het systeem gebaseerd is op het principe van natuurlijke verdamping. Met de George Luchtwasser kan de ideale luchtvochtigheid bereikt worden in ruimtes tot 60 vierkante meter. Door de geïntegreerde hygrostaat is het gemakkelijk om een exact gewenst luchtvochtigheidsniveau te selecteren. In de automatische modus selecteert George zelf het juiste bevochtigingsuitgangsniveau, waardoor de juiste luchtvochtigheid uiterst stil en energiezuinig wordt bereikt. George is ook ideaal in de slaapkamer want op een laag niveau is het apparaat nauwelijks hoorbaar. De LED indicatielampjes kunnen worden gedimd.

De George Luchtwasser heeft een breedte van 31,5 centimeter, een diepte van 21,5 centimeter en een hoogte van 41,8 centimeter.

Stadler Form George Luchtwasser


✓ Geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter
✓ Reinigt én bevochtigt de lucht
✓ Geïntegreerde hygrostaat
✓ Geschikt om essentiële olie aan toe te voegen

Vragen over de George Luchtwasser van Stadler Form?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Stadler Form George Luchtwasser.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Designer Matti Walker
Garantie 2 jaar
Merk Stadler Form
Diepte / Lengte 21.5 cm
Breedte 31.5 cm
Hoogte 41.8 cm
Bijlagen Stadler Form George.pdf Stadler Form George Gebruiksaanwijzing.pdf

George Luchtwasser

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis
€ 319

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit