String Staander 115 x 30 cm.

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Staander is ontworpen door Nils (Nisse) Strinning en onderdeel van een serie opbergelementen. String is een ingenieus opbergsysteem dat u geheel naar eigen wens in kunt richten. Met de diverse onderdelen en prachtige kleurkeuzes is de serie geschikt voor werkelijk iedere ruimte en voor elk interieur. Met zijn eenvoudige uitstraling en gebruiksgemak is dit een opbergmeubel dat u wel moet hebben.

De Staanders dienen als ruggengraat voor het opbergsysteem. De beugels zijn eenvoudig te bevestigen aan de wand middels 2 schroeven terwijl de onderkant stevig op de grond staat. Na het bevestigen van minimaal 2 beugels kunt u uw eigen opbergsysteem gaan invullen met een ruime keuze uit legplanken en kastelementen.

De staanders zijn verkrijgbaar in 3 hoogtes. Indien u een speciale hoogte wenst dan kunt u de staanders ook eenvoudig koppelen aan een wandbeugel.

De Staander met een hoogte van 115 cm. is tevens te gebruiken in combinatie met de Free Standing Shelf waarmee u een kast in een open ruimte kunt creëren of wanneer u de kast makkelijk wil kunnen verplaatsen.

String Staander 115 x 30 cm.


✓ Verkrijgbaar in 5 kleuren
✓ Leverbaar in 3 hoogtes
✓ Voordelige 2-pack!
✓ Materialen: metaal
✓ Afmetingen: h. 115 x d. 30 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Diepte / Lengte 30
Hoogte 115

Staander 115 x 30 cm.

Wit - 1 Pack

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 122

Staander 115 x 30 cm.

Zwart - 1 Pack

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 122

Staander 115 x 30 cm.

Wit - 2 Pack

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 215

Staander 115 x 30 cm.

Zwart - 2 Pack

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 215

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit