Spectrum TE 06 Eettafel

By Martin Visser

Omschrijving

De Spectrum TE 06 Eettafel is een ontwerp van Martin Visser. De tafel wordt door Spectrum terecht in ‘optima forma’ genoemd. Het ontwerp werd in 1960 ontworpen door Martin Visser, maar is vandaag de dag nog steeds tijdloos en eigentijds. Het onderstel bestaat nog altijd uit de authentieke combinatie van een mat verchroomde buis met aan de boven- en onderzijde drie zwart gelakte 'poten'. Het chromen onderstel kan naar keuze gecombineerd worden met 3 verschillende tafelbladen. Zo kunt u kiezen voor een tafelblad met een originele HPL kunststof toplaag in wit, Fenix in wit en zwart, maar ook voor mat gelakt Amerikaans notenfineer.

De TE 06 Eettafel is tevens verkrijgbaar met een volledig zwart gepoedercoat onderstel, gecombineerd met een blad van gerookt eikenfineer. Het eiken is door middel van een natuurlijk proces gerookt, met een unieke donkere - bijna zwarte - kleur tot gevolg. Op aanvraag kunt u ook de overige tafelbladen combineren met een zwart gepoedercoat onderstel. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Alle tafelbladen zijn opgebouwd uit berken multiplex en hebben standaard een diameter van 130 centimeter. Deze doorsnede biedt ongeveer plek aan 4 tot 5 personen. Andere bladmaten zijn op aanvraag verkrijgbaar met een diameter tussen 110 en 140 centimeter. De hoogte van de eettafel bedraagt standaard 74 centimeter.

De TE 06 Eettafel behoort tot de waanzinnige collectie van Spectrum. De Nederlandse meubelfabrikant werd opgericht tijdens de tweede wereldoorlog en werkt sindsdien met toonaangevende ontwerpers. Martin Visser voegde zich al vroeg bij Spectrum en was voor die tijd nog hoofd van de meubelafdeling bij de Bijenkorf. Vanaf het einde van de jaren 50 bepaalden de schitterende ontwerpen van Martin Visser het gezicht van de collectie van Spectrum.

Spectrum TE 06 Eettafel


✓ Eigentijds & tijdloos ontwerp uit de jaren ‘60
✓ Materiaal kern: berken mulitplex
✓ Afwerking blad: HPL kunststof / fenix / notenfineer / eikenfineer
✓ Afwerking onderstel: mat verchroomd / zwarte poedercoating
✓ Afmeting: Ø130 x h. 74 cm.
✓ Designer: Martin Visser

Vragen over de TE 06 Eettafel van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum TE 06 Eettafel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Martin Visser
Jaartal 1960
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Hoogte 74 cm.
Diameter 130 cm.

TE 06 Eettafel

Chroom / HPL Wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.703

TE 06 Eettafel

Chroom / Fenix Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.097

TE 06 Eettafel

Chroom / Walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.472

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit