Spectrum Tangled Salontafel Vierkant

By Carolina Wilcke

Omschrijving

De Spectrum Tangled Salontafel Vierkant is een ontwerp van Carolina Wilcke. De inspiratie voor de Tangled meubelserie vond Wilcke in stalen raamkozijnen die vaak gebruikt werden in oude industriële gebouwen. Dat is goed terug te zien in de robuuste, stevige uitstraling van de salontafel. Tegelijkertijd oogt de salontafel ook heel subtiel en verfijnd, dankzij het dunne stalen frame. Carolina Wilcke is opgeleid als ontwerper en goudsmid. Architectuur en kunst zijn voor haar een belangrijke inspiratiebron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de delicate details in het frame van de tafel. De salontafel heeft een bijzondere constructie met twee verschillende volumes die in elkaar verweven zijn. Hierdoor ontstaan verschillende niveaus waardoor de tafel ook gebruikt kan worden om accessoires op tentoon te stellen. De grote vierkante salontafel is ideaal in een ruime zithoek, bijvoorbeeld in combinatie met een grote hoekbank.

De vierkante Tangled Salontafel heeft een strakke vormgeving. In dezelfde vormentaal heeft Wilcke ook een rechthoekige salontafel met een verrijdbaar deel, een dressoir, een bijzettafel en een vitrinekast ontworpen. Het stalen frame is voorzien van een zwart (RAL 9005) kleurige epoxycoating. De glasplaten kunnen zowel in helder glas als gerookt glas geleverd worden. De Tangled Salontafel Vierkant wordt standaard voorzien van zwarte schroefjes, waarmee het glas in het frame wordt geklemd. Op verzoek kunnen deze vervangen worden door messing schroefjes.

De Tangled Salontafel Vierkant heeft een lengte en een breedte van 130 centimeter en een hoogte van 35 centimeter.

Spectrum Tangled Salontafel Vierkant


✓ Verfijnd én robuust
✓ Ook als bijzettafel, dressoir of vitrine verkrijgbaar
✓ Zwarte (RAL 9005) epoxycoating
✓ Nederlands ontwerp

Vragen over de Tangled Salontafel Vierkant van Spectrum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Spectrum Tangled Salontafel Vierkant.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Carolina Wilcke
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk Spectrum
Diepte / Lengte 130 cm
Breedte 130 cm
Hoogte 37 cm

Tangled Salontafel Vierkant - Helder Glas

l. 130 x b. 130 x h. 37 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 3.452

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit