Sovet Slim Salontafel

By Matthias Demacker

Omschrijving

De Sovet Slim Salontafel is een ontwerp van Matthias Demacker. De minimalistische salontafel kenmerkt zich door een lichte uitstraling die wordt verkregen door een dun blad en een rank onderstel. Door de vele materiaal- en afwerkingsmogelijkheden past dit meubel met zijn eenvoudige uiterlijk in diverse interieurstijlen.

Zo heeft u de keuze uit een blad van gelakt, ‘Net’ of ‘Frosted’ glas, keramiek, hout, HPL of ‘Materia’, een speciale ruwe glassoort die door Sovet ontwikkeld is. Iedere materiaalsoort kent verschillende kleurmogelijkheden en is bovendien verkrijgbaar met een aparte afwerking aan de randen. De randen van de ‘Materia’, hout en HPL uitvoering lopen bijvoorbeeld aan de bovenzijde zacht af, en de glazen en keramieken uitvoeringen beschikken juist over een recht blad. Het frame en de poten zijn beide gemaakt van aluminium en tevens te voorzien van een moderne kleur lak.

Binnen de Slim salontafelserie is er een groot aanbod aan verschillende afmetingen verkrijgbaar. In de hoogte heeft u de keuze uit 37 centimeter, 24 centimeter en 46 centimeter. Dit verschil in vorm en hoogte maakt dat de Slim salontafels perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden!

Vanwege het grote aanbod aan mogelijkheden heeft MisterDesign een selectie online gezet die u direct kunt bestellen. Heeft u een andere afmeting of materiaalsoort in gedachten dan we online hebben staan? Informeer naar de mogelijkheden bij onze interieurspecialisten, zij helpen u graag met het uitkiezen van uw nieuwe Slim salontafel.

Sovet Slim Salontafel


✓ Gekenmerkt door lichte uitstraling
✓ Blad in diverse materiaalsoorten
✓ Onderstel van aluminium
✓ Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Vragen over de Slim Salontafel van Sovet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Sovet Slim Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Matthias Demacker
Garantie 2 jaar
Merk Sovet

Slim - b. 160 x h. 46 x d. 45 cm.

Wit / Wit gelakt glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.258

Slim - b. 160 x h. 37 x d. 60 cm.

Zwart / Zwart gelakt glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.391

Slim - b. 200 x h. 46 x d. 45 cm.

Brons / Champagne gelakt glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.669

Slim - b. 100 x h. 37 x d. 100 cm.

Brons / Calcatta marmer

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.730

Slim - b. 200 x h. 24 x d. 45 cm.

Mocha / Bronzed Materia glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.923

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit