Moooi Smoke Stoel

By Maarten Baas

Omschrijving

De Moooi Smoke Stoel is een ontwerp van de Nederlandse designer Maarten Baas en draagt overduidelijk het signatuur van deze eigenzinnige ontwerper. Baas’ werk bevindt zich tussen kunst en design en staat bekend als rebels, humoristisch en theatraal.

De serie Smoke, waar deze stoel onderdeel van is, is hier een voorbeeld van. Het concept van Smoke draait om verschillende percepties van schoonheid. ‘In de natuur is alles in beweging, wat een bepaalde schoonheid creëert. Daarentegen is het juist menselijk om alles zo mooi mogelijk te willen houden, zoals iets altijd bedoeld was’, zegt Baas. Deze tegenstrijdigheid vormt de basis van Smoke. De designs in de serie zijn verbrand en het zwartgeblakerde hout is daarna teruggebracht in een bruikbare staat met epoxyhars. Daarnaast krijgen de designs wanneer nodig opnieuw een bekleding, totdat ze vrijwel geheel terug zijn in hun originele vorm.

De Smoke Stoel heeft een duistere mystiek: het lijkt alsof het een brand heeft doorstaan. Dat maakt de lamp tot een uniek design dat verwondert, emotie losmaakt en vragen oproept: de Maarten Baas-ervaring!

Moooi Smoke Stoel


✓ Kunstzinnig design
✓ Onderdeel van de Smoke-serie
✓ Ieder design is uniek door verbrandingstechnieken

Vragen over de Smoke Stoel van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Stoel Hanglamp.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
EAN Code 8718282338972
Productnr. MOSMKEDB---
Materiaal Leder
Designer Maarten Baas
Merk Moooi
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 48 cm.
Hoogte 106 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 51 cm.

Smoke Stoel

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 5 november in huis

Normale prijs: € 1.783

Special Price € 1.711,68

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit