Moooi Smoke Hanglamp

By Maarten Baas

Omschrijving

De Moooi Smoke Hanglamp is een ontwerp van de Nederlandse designer Maarten Baas en draagt overduidelijk het signatuur van deze eigenzinnige ontwerper. Baas’ werk bevindt zich tussen kunst en design en staat bekend als rebels, humoristisch en theatraal.

De serie Smoke, waar deze hanglamp onderdeel van is, is hier een voorbeeld van. Het concept van Smoke draait om verschillende percepties van schoonheid. ‘In de natuur is alles in beweging, wat een bepaalde schoonheid creëert. Daarentegen is het juist menselijk om alles zo mooi mogelijk te willen houden, zoals iets altijd bedoeld was’, zegt Baas. Deze tegenstrijdigheid vormt de basis van Smoke. De designs in de serie zijn verbrand en het zwartgeblakerde hout is daarna teruggebracht in een bruikbare staat met epoxyhars. Daarnaast krijgen de designs wanneer nodig opnieuw een bekleding, totdat ze vrijwel geheel terug zijn in hun originele vorm.

De Smoke Hanglamp heeft een duistere mystiek: het lijkt alsof het een brand heeft doorstaan. Dat maakt de lamp tot een uniek design dat verwondert, emotie losmaakt en vragen oproept: de Maarten Baas-ervaring!

Smoke heeft drie E14 fittingen die geschikt zijn voor lichtbronnen van maximaal 40 Watt. Het hout wordt bewerkt met verbrandingstechnieken, wat ervoor zorgt dat iedere Smoke Hanglamp uniek is en het design enigszins kan afwijken van de productfoto.

Moooi Smoke Hanglamp


✓ Kunstzinnig design
✓ Onderdeel van de Smoke-serie
✓ Ieder design is uniek door verbrandingstechnieken

Let op: Deze lamp dient geïnstalleerd te worden door een erkend elektricien.

Vragen over de Smoke Hanglamp van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Smoke Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 8718282338941
Productnr. MOLSC--555-
Materiaal Hout
Designer Maarten Baas
Jaartal 2002
Garantie 2 jaar
Merk Moooi
Diepte / Lengte 65 cm.
Breedte 65 cm.
Hoogte 55 cm.
Kabel Lengte 400 cm.
Soort lichtbron 3x E14 max. 40W (niet inbegrepen)

Smoke Hanglamp

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 26 april in huis

Normale prijs: € 1.402

Special Price € 1.261,80

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit