Vitra Maharam Small Dot Pattern Document Kussen

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

Het Vitra Maharam Small Dot Pattern Document Kussen is een ontwerp van Charles en Ray Eames. Maharam, een New Yorks textielbedrijf heeft samen met Vitra de Textiles of the 20th Century collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit diverse kussens die voorzien zijn van verschillende patronen, afkomstig van legendarische designers en architecten. Door deze patronen op kussens af te beelden hebben Maharam en Vitra de ontwerpen nieuw leven ingeblazen. In deze bijzondere collectie kan een ontwerp van Charles en Ray Eames vanzelfsprekend niet ontbreken. Voor het ontwerp van dit kussen gebruikte Maharam een grafisch patroon van Charles en Ray Eames met een geheel eigen stijl. Het expressieve ontwerp past echter ook goed bij de rest van de collectie.

Het Maharam Small Dot Pattern Document Kussen heeft een donkere en een lichte variant. Het kussen is 40 centimeter hoog en 40 centimeter breed en heeft een vulling van eendenhalfdons.

Het Maharam Small Dot Pattern Document Kussen is onderdeel van uitgebreide collectie van Vitra. Het textielmerk Maharam werd opgericht in 1902 door Louis Maharam, een Russische immigrant. Maharam werd al snel een bekende producent van kwalitatief hoogstaand textiel. Een samenwerking met het Zwitserse designmerk Vitra lag daarom voor de hand. Vitra werkte vanaf de jaren ’50 samen met iconische ontwerpers als Charles en Ray Eames, Alexander Girard en George Nelson. Met deze collectie brengen Maharam en Vitra een hommage aan die bijzondere en bepalende designers waarvan de ontwerpen ook in het hedendaagse design veelvuldig worden toegepast.

Vitra Maharam Small Dot Pattern Document Kussen


✓ Stof van texielbedrijf Maharam uit New York
✓ In 2 varianten verkrijgbaar
✓ Afmeting: b. 40 x h. 40 cm.
✓ Designer: Charles & Ray Eames

Vragen over het Maharam Small Dot Pattern Document Kussen van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Vitra Maharam Small Dot Pattern Document Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Opties Afneembare hoes
Bijlagen Vitra Maharam Kussens

Small Dot Pattern Document Reverse

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 189

Small Dot Pattern Document

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit