Luxe kussenslopen

Een heerlijke nachtrust gaat gepaard met luxueus en comfortabel design beddengoed. Combineer de prachtige design dekbedovertrekken uit de collectie van MisterDesign met de fijnste luxe kussenslopen. Ga voor een kleurrijke kussensloop voor een frisse uitstraling in de slaapkamer of kies juist voor een neutrale kleur om meer warmte toe te voegen. De comfortabele kussenslopen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse prints en in verschillende afmetingen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Collectie luxe kussenslopen

In onze collectie vindt u uiteenlopende luxe kussenslopen. Combineer verschillende kleuren met elkaar voor een speelse uitstraling of combineer meerdere afmetingen met elkaar om een warm nest te creëren. Hierdoor nodigt uw bed extra uit om heerlijk in te ontspannen! De kussenslopen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals linnen en OEKO-TEX® -of GOTS-gecertificeerd katoen. Hierdoor heeft het productieproces van deze kussenslopen een minimale impact gehad op het milieu. Slaap op een luxueus kussensloop en onder een bijpassend of juist contrasterend dekbedovertrek om een optimaal slaapcomfort te garanderen.

Luxe kussenslopen van diverse topmerken

De mooiste kussenslopen van de beste merken vindt u bij MisterDesign. In onze collectie vindt u kwalitatief hoogwaardige kussenslopen met een luxe uitstraling, ontworpen door diverse bekende designers en geproduceerd in hoogwaaardige meubelfabrieken. Hierdoor weet u zeker dat u een echt kwaliteitsproduct in huis haalt. We zijn officieel dealer van kussenslopen van onder andere HAY en Ferm Living. Heeft u een specifiek product in gedachten, maar hebben wij deze momenteel niet in onze collectie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan graag voor dat dit product alsnog bij u geleverd wordt.

Advies over luxe kussenslopen

Wanneer u graag meer wilt weten over onze luxe kussenslopen en complete beddengoed collectie kunt u tevens terecht in onze winkels. Ook wanneer u advies wenst over het inrichten van uw eigen design slaapkamer, staan onze adviseurs hier graag voor u klaar!