Matrassen

Bij een heerlijke nachtrust hoort natuurlijk een mooi design bed met een uiterst comfortabel matras voor een optimaal ligcomfort. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur is de kern van de design matrassen vervaardigd uit verschillende soorten schuim: sterk en zacht. Bovendien zijn de matrassen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er voor ieder wat wils. De matrassen passen zich aan het lichaam aan en bieden ondersteuning waar dat nodig is. Tover uw design bed om tot een waar toevluchtsoord met een heerlijk matras om urenlang te loungen. Ervaar het ultieme ligcomfort en de hoogwaardige kwaliteit van de design matrassen van MisterDesign!

2 items

2 items

Collectie matrassen

Combineer bijvoorbeeld het Ethnicraft Infinity Matras met een design bed van Ethnicraft of combineer het uiterst comfortabele HAY Standard Matras met het Tamoto- of Connect Bed van HAY voor een perfect ligcomfort. Door tevens te kiezen voor een lattenbodem van hoge kwaliteit, zorgt u ervoor dat de levensduur van uw matras verlengd wordt. Uw matras ademt beter dankzij de ruimte tussen de latten waardoor schimmelvorming wordt tegengegaan. Een hoeslaken zorgt daarnaast voor extra bescherming van het matras én voor extra comfort.

Design matrassen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige matrassen, geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van onder andere de populaire merken HAY, Ethnicraft en Ferm Living en kunnen u dan ook alle design items van deze merken leveren.

Advies over matrassen

Voor advies op maat over onze comfortabele design matrassen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!