Lattenbodems

Bij een heerlijke nachtrust hoort natuurlijk een mooi design bed met een stevige lattenbodem om ligcomfort te garanderen. Slaap op een comfortabel matras, ondersteund door een lattenbodem van MisterDesign. Een lattenbodem biedt een veilige en gelijkmatige basis voor het matras. Een goede lattenbodem zorgt dan ook voor een langere levensduur van uw matras doordat het namelijk beter kan ademen dankzij de ruimte tussen de latten. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn eenvoudig te bevestigen aan het bedframe. Plaats hem in een van de prachtige design bedden uit de collectie van MisterDesign, en maak uw design slaapkamer compleet met andere stijlvolle slaapkamer meubels en accessoires, zoals onze nachtkastjes, kledingkasten en beddengoed.

4 items

4 items

Lattenbodems van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige lattenbodems, ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van de stevige lattenbodems van onder andere HAY, Zeitraum en Treku.

Advies over lattenbodems

Wenst u graag meer informatie over welke lattenbodem het beste geschikt is voor uw bed? Voor advies over lattenbodems kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!