Design bedden

Bij de inrichting van een huis wordt een slaapkamer vaak gezien als sluitpost. Zonde, want er zijn genoeg leuke en mooie slaapkamer meubels én het is natuurlijk juist zo belangrijk om goed te slapen! Met een design bed mag die deur best open blijven staan! Lekker slapen doet u in de mooiste bedden uit het assortiment van MisterDesign. Word heerlijk wakker in een ruim tweepersoonsbed, of ga voor een knus eenpersoonsbed in kleinere ruimtes. Maak de slaapkamer helemaal af met de mooiste design verlichting, functionele nachtkastjes, fris behang en design accessoires zoals zachte dekbedovertrekken voor een omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen.

109 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

109 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Design bedden van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige design bedden, ontworpen door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. We zijn officieel dealer van de prachtige bedden van onder andere Ethnicraft, Ligne Roset, Zanotta, Flexform, Gervasoni en MDF Italia.

Matras en lattenbodem voor uw design bed

Om uw design bed compleet te maken, dient u natuurlijk ook een matras en lattenbodem aan te schaffen. Bij MisterDesign vindt u diverse soorten matrassen waarop u heerlijk zal gaan slapen. Bent u ook nog op zoek naar een lattenbodem? Bekijk dan ons aanbod lattenbodems van diverse merken. Optimaal slaapcomfort gegarandeerd!

Bezorging van uw design bed

Nadat u uw favoriete design bed heeft besteld, komen we deze met alle plezier bezorgen. Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat deze op de juiste plek komt te staan en neemt naderhand het verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug. De keuze voor een matras is in onze ogen voor iedereen persoonlijk, daarom worden onze bedden zonder matras geleverd. Uiteraard is het wel mogelijk om een matras en een lattenbodem apart bij uw bed te bestellen.

Advies over design bedden

Voor advies over design bedden kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!